Gamer Mobilde severek oynadığınız oyunlar var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Mobil de oynadığınız oyunlar var mı?hangi oyunları oynuyorsunuz genelde sevdiğiniz zaman geçirdiğiniz bir oyun var mı? Mobilde severek oynadığınız oyunlar var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Clash of Clans dışında mobilden pek oyun oynamam ☺️ 1 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Mobil oyunları oynamıyorum. telefonumda hiç oyun yok 1 0 Yorumla
NicksizBirHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Pubg'di kafa dağıtmak yerine sinir krizine sebeb olan oyun. d 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Telefondan oyun oynamak hiç bana göre değil ve ufacık ekran zevk vermiyor 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Diablo, mobile legends 1 0 Yorumla
emsidolmayanvideo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yok arıyorum var mı öneriniz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki, mobil legend oynuyordum bi ara , 5vs5 arena oyunu tavsiye ederim Yorumla emsidolmayanvideo +1 yıl Online sevmiyorum ya single arıyorum daha çok Yorumla Soran +1 yıl Candy crush seker patlat kendine gel sonra telefonu fırlat baya strees atarsın 😂 Yorumla
Ahmet639 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl peste benim karşıma çıkacak kişi o oyuna bi daha giremez son oyunu olur 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Clash royale var sevdiğim 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hay Day desem çok mu komik olur :)) 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Oyun oynamaya pek zamanım olmuyor 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Wild rift, pokemon ünite, Seven Knights2 1 0 Yorumla
eisler_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Geçen haftaya kadar FarmVille oynuyordum 😂😂 1 0 Yorumla
bademvişne Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Pubg tam stres atmalık 1 5 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Beraber oynayalım mı Yorumla bademvişne +1 yıl Olur kanki Yorumla mertyydff13 +1 yıl Ses açıyor musun Yorumla bademvişne +1 yıl Sesim ne alaka? Yorumla mertyydff13 +1 yıl Sesli oynamak daha zevkli o yüzden Yorumla
NeverBrokeAgain Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Genelde kelime bulmaca oyunları oynarım. 1 0 Yorumla
miammar Takip Et Xper 3 Yaş: 126 +1 yıl Bulamadim henuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Candy crushMobil legendPubgBu oyunları tavsiye edebilirim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Clash of Clans dışında mobilden pek oyun oynamam ☺️
Mobil oyunları oynamıyorum. telefonumda hiç oyun yok
Pubg'di kafa dağıtmak yerine sinir krizine sebeb olan oyun. d
Telefondan oyun oynamak hiç bana göre değil ve ufacık ekran zevk vermiyor
Diablo, mobile legends
Yok arıyorum var mı öneriniz
Tabiki, mobil legend oynuyordum bi ara , 5vs5 arena oyunu tavsiye ederim
Online sevmiyorum ya single arıyorum daha çok
Candy crush seker patlat kendine gel sonra telefonu fırlat baya strees atarsın 😂
peste benim karşıma çıkacak kişi o oyuna bi daha giremez son oyunu olur
Clash royale var sevdiğim
Hay Day desem çok mu komik olur :))
Pubg
Asphalt 9
8 Ball pool
Oyun oynamaya pek zamanım olmuyor
pugb oynarim bos vaktimse
Wild rift, pokemon ünite, Seven Knights2
Clash of clans oynayanlar burada mı
Geçen haftaya kadar FarmVille oynuyordum 😂😂
Pubg tam stres atmalık
Beraber oynayalım mı
Olur kanki
Ses açıyor musun
Sesim ne alaka?
Sesli oynamak daha zevkli o yüzden
LoL WR, bazen oynamaktan nefret ediyorum
Elder Scrolls Legends var.
Genelde kelime bulmaca oyunları oynarım.
LandLord Go oynamayı severim.
mahjongg
Call of duty var.
Oyun oynamiyorum 🤗
Mobile Legends
Candy
Wild Rift
Duon var mı bro
Bulamadim henuz
Candy crush
Mobil legend
Pubg