Sekmesi fazla olduğu için bu silahı kullanmak yetenek ve tecrübe ister. Ayrıca bu silahı kontrol edebilen bir oyuncu diğer silahlarda da tepme sorununu fazla hissetmez. Hasarının da yüksek olması da tabi ki bir etken.
AK-47 neden bu kadar popüler? Nedeni tam bir hs (kafadan alma) silahı hızlı ateş edebilen bir silah eğer ayaktayken tek tek tuşa basıp ateş etmezsen silah sekebilir bunny de çok farklı bunny yapınca biraz aşağı tutup vurman gerekli direk kafayı hedef alırsan adam ölmez boşuna ateş etmiş olursun benim gibi bunny yapan biri çıkar mı acaba burdan bilemiyorum belirsiz 😄 ben arada M4A1 kullanırım ak-47 yi sadece mesela diyelim ki kule ye adam çıktı ölmüyor adam da ak-47 var M4A1 ile gidersen anında ölürsün hedef çok önemli ben mouse yi elimle çevirebildiğim için refleks olarak benim için sorun değildir 😄😇
Gerçek hayatta bu kadar etkılı olmayan bir silah. Sert silah , sprey hakımıyeti olan kişide korkutur rakibi. Sprey hakimiyeti deme sebebim sekmesi sadece dikey değil yanal olarakta sarsılan bir silah.