Doom oynadınız mı? Oyunda en sevdiğiniz bir görev, silah vb. şeyler var mı? Oyun hakkında geliştirilmesini istediğiniz bir şey var mı? Varsa nedir? Sevmediğiniz bir özelliği var mı? Varsa nedir? İlk oynadığınız zaman ne düşünmüştünüz?
Doom oynama fırsatım hiç olmadığı için ekstradan soruyorum, önerir misiniz oynamayanlara? Yoksa gerek yok diyenlerden misiniz?
Doom oynadınız mı? Oynadıysanız hangi oyunlarını daha çok seviyorsunuz?
Doom hayranı falan değilim. Eskiden beri zaten biliyordum ama hiç oynama fırsatı gelmiyordu. Doom Eternal ile bir gireyim dedim ve oyun benim canıma okudu resmen. Oyunu zor ve normal modlarda karışık bir şekilde anca bitirebildim. Başlarda zor gayet yetiyordu ama sonlara doğru artık iyice kanser etmeye başlayınca bazı bölümlerini mecbur normalde bitirdim. :D Arcade FPS türünün en nadir eseridir yani. Diğer FPS oyunlarıyla bunu kıyaslamaya gerek yok. Bu oyun hızlı bir şekilde aksiyon ile harika müzikler eşliğinde şeytan k*çı tekmelemek istiyorsanız , climax yaşayacağınız kadar haz veren bir oyun.
Doom Eternal oynadım, Doom 2016 yüklü de ona daha başlamadım.
Doom Eternal oynadığım en iyi oyundu. Sevmediğim tek bir özelliği bile yok, aşırı derecede eğlenceli. Aksiyon oldukça fazla, aksiyon oyunu sevenlerin gözdesi olacaktır :) Herkesin oynaması gerektiğini düşündüğüm iki oyundan biridir Doom Eternal.
İlk oynadığım zaman zorluğundan dolayı 2 saat oynayıp, silmiştim. Sonra bir şans daha vermem gerektiğini düşündüm ve zorluğuna rağmen oynadım, pişman etmedi. İlk oynayışımda 20 saatte bitirmiştim, ikinci oynayışımda 12 saatte bitirdim. Zorluğunu bu şekilde anlatayım :D Oyunun hikayesi HowLongToBeat sitesine göre ortalama 14 saat ancak hiç ölmeden gidilerse 11 saatte rahatlıkla bitirilebilir.
Doom Eternal'ın nasıl oynanması gerektiğine dair Steam'de bir rehberim bile var, oynamadan önce okumanızı tavsiye ederim.
Doomun bütün oyunlarını oynadım. En sevdiğim oyunu doom eternal. fav silahım crucible. ve değiştirilmesini istediğim kısım da şeytanlara attığımız hook çok yavaş götürüyor