Call of Duty bilindiği üzere bir sürü oyunuyla karşımıza çıkıyor.. Serisi geniş olmakla beraber oynanması da aşırı zevkli olan bu oyun serisi hakkında ki görüşleriniz nelerdir? Call of Duty serisinin en sevdiğiniz oyunu hangisi? Ne kadardan beridir oynuyorsunuz? Oynadığınız ilk platform hangisi? (bilgisayar, konsol, vb.)
//Ben genellikle hepsini oynadım ama yinede COD Black Ops 2 ve 3 benim favorim. Üç senedir oynuyorum ve bilgisayarda.
Call of Duty serisini oynadınız mı? Oynadıysanız seriden en sevdiğiniz oyun hangisi?
Merhaba, Evet tabii ki oynadım. Oynadığım en iyi serilerin en başında Call Of Duty gelir. Özellikle Call Of Duty 2 ve Call Of Duty Modern Warfare 2 ile beraber Call Of Duty Black Ops'a hasta oldum resmen. Seri, her ne kadar son yıllarda düşüşte olsa da serinin adı o kadar büyük ki oyun yeterli seviyede olmasa bile milyonlar tarafından satın alınıyor. Öyle ki seri, Call Of Duty Mobile ismini kullanarak da mobil platformlara açılmış durumda.
Valla tek bir oyununu oynadım o da sadece Call of Duty Warfare 2 hikayesi güzeldi en sevdiğim görevi de dağa tırmanma bir de tam aşağı düşerken Captain MacTavish in kurtarış sahnesi çok iyiydi. Diğer serileri de param olunca kendime güçlü bir bilgisayar yaratınca tüm seriyi satın almayı planlıyorum umarım dilediğim gibi bir bilgisayarı yaratırım toplarım şimdilik Pintipanda dan oyunu öğreniyorum nasıl görevleri var falan diye öğreneyim güzel oyun mu diye gerçekten harika bir oyun serisi 😇
Sen hep bizim ilk göz ağrılarımızı soruyorsun ya dikkat ediyorum da. :D Pop ile beraber bunu da ben internet kafede oynayıp , bayılarak bitirmiştim ama ilk oyunu tabii. :D O zamanlar PS1'i olan masumane bir çocukken beni bir üst seviyeye taşıyan oyunlar oldu bunlar.
En sevdiğim oyununa gelirsem.. Yani benim için Call of Duty 2'nin özel bir yeri var her ne kadar ilk oynadığım oyunu olmasa da. Fakat Modern Warfare yani 4. oyunları bence bu zamana kadar serinin çıkardığı en iyi oyun.
Call of Duty 2'yi 7 sene boyunca online oynadım. Call of Duty 4'ü de 6 sene. Call of Duty: Modern Warfare 2'yi de birkaç sene oynamıştım ama saydığım ilk iki oyunun yeri çok ayrıdır. En güzel çağlarım o oyunlarda geçti. :)
Black ops 2-3 herhalde ben uzun zamandır almıyorum call of duty grafiklerini beğenmiyorum , şu en son çıkan war bilmem ne online oynanılan onu beğenmiştim
ben battlefield hayranıyım özellikle battlefield 3-4 ondan sonra bana göre battlefield oyunu güzel gelmedi :))