Digital Report dergisinin ve DORinsight Araştırma Şirketi'nin ortak çalışmasına göre, 2021'de oyun için en çok tercih edilen laptop markası Monster oldu.Siz oyun için hangi laptopı kullanıyorsunuz ya da hangisini tercih ederdiniz?
2021'de en çok tercih edilen oyun laptopı Monster Notebook oldu, siz neyi tercih ederdiniz?
Almam aldırmam. Merkez ofisinde kadın çalıştırmayan, bunu da kadın erkek bir arada çalıştığında sıkıntı olur diye açıklayan firmanın ürününü asla almam
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
9 sene önce 750 tl ye almış olduğum samsung laptobumu wordü açmaya çalıştım açmadı densiz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Monster markasını tercih ederim
evet monster bende yeni aldım gayet güzel bilgisayar ve ömür boyu bakım garantili ve yanında güzel sırt çantası ve kurulum usb bile verdiler?
Ben Acerciyim ya gayettte memnunum. Önceden Acer nitro 5 kullanıyordum şimdi Acer Predator aldım aynı markanın iki farklı çeşidinden de çok memnunum.
Ben, Monstercıyım. Monster tercih ederdim her zaman.
Ben Acer Swift alacaktım, altın 10 tl yükselince 2 bin zam geldi alamadım.
Marka değilde donanım olarak hangisi iyiyse onu tercih ederdim
Almam aldırmam. Merkez ofisinde kadın çalıştırmayan, bunu da kadın erkek bir arada çalıştığında sıkıntı olur diye açıklayan firmanın ürününü asla almam
9 sene önce 750 tl ye almış olduğum samsung laptobumu wordü açmaya çalıştım açmadı densiz.
Bence hak ediyor çünkü Türkiye de oyun bilgisayarı denilince akla monster geliyor
E güzeller ama
Ben HP Pavilion aldım
Allah belasını versin monsterin
Oldukça güzel özellikleri olduğu içindir
Bende 2021 de iki tane bundan aldım.
ben konsolda oyun oynamayı seviyorum..
Dell Workstation..