1.50 boy, 45 kiloyum ve gamer anime kızı olmak istiyorum, nasıl olurum? Ben bir anime kızıyımm UwU 😇Gamer anime kızı nasıl olurum?

1.50 boy, 45 kiloyum ve gamer anime kızı olmak istiyorum, nasıl olurum? Ben bir anime kızıyımm UwU 😇Gamer anime kızı nasıl olurum?

Öncelikle sevebileceğin oyun türünü bulman gerekiyor. Aşağıya türlere göre bıraktığım popüler oyunları denemeni öneriyorum.
Hızlı öldüğümüz FPS aksiyon oyunları:

Hızlı öldüğümüz ve takım oyunu odaklı FPS aksiyon oyunları:

Hızlı ölmediğimiz, mücadele ettiğimiz, düşmanın kafa, kol ve bacak gibi bölgelerini kopartabildiğimiz, daha fazla şiddet içeren, gerçekçilikten çok eğlenceye yönelik oyun mekanikleri olan ve yanımızda bolca silah taşıyabildiğimiz Arcade FPS aksiyon oyunları :

Bilim-kurgu FPS aksiyon oyunları:

>>> Sitenin 10 link ve 10 resim sınırlamasından nefret ediyorum <<<
>>> Devamı <<<
Terminator: Resistance cdn-products.eneba.com/.../...jc_350x200_1x-0.jpeg
Crysis upload.wikimedia.org/.../Crysis_Cover.jpg
Crysis 2 upload.wikimedia.org/.../...2_kapa%C4%9F%C4%B1.png
Crysis 3 
Not : Crysis serisinde remastered sürümleri yerine orijinal versiyonlarını ekledim çünkü remastered sürümlerinde çevrimiçi oynama özelliği yok.
Gerçekçilikten çok eğlenceli mekanikleri olan Arcade yarış oyunları:
Forza Horizon 5 
The Crew 2 
Need for Speed: Heat 
Bilim-kurgu TPS / FPS aksiyon oyunu:
Predator: Hunting Grounds
Hack N Slash oyunları:
Devil May Cry 5 
DmC: Devil May Cry
upload.wikimedia.org/.../DmC_box_art.png
Deadpool 2013
upload.wikimedia.org/.../...l_video_game_cover.png
Korku-aksiyon oyunları:
Dead Space
upload.wikimedia.org/.../Deadspace.jpg
Dead Space 2
cdn.fanatical.com/.../...fe-ad79-ffe8ac5d71cb.jpeg
RESIDENT EVIL 7: biohazard
Resident Evil 8: Village
Parkur-yapma aksiyon oyunu:
Sunset Overdrive
Xbox TPS Bilim-kurgu aksiyon oyunları :
Gears of War serisi
Aşağıda vermiş olduğum ekipmanları almanı ve ayarları yapmanı öneriyorum.
Modem Router:
www.n11.com/.../asus-dsl-ax82u-ax5400-24-5-ghz-modem-1985566
Oyunlar internet gecikmesi ( lag ) azaltmak için aşağıdaki vermiş olduğum DNS adresini cihazlara ve modem arayüzündeki DNS ayarları kısmına denk gelen yere girmeni öneriyorum.
Birincil DNS adresi: 1.1.1.1
İkincil DNS adresi: 1.0.0.1
Bir Cat8 internet kablosu ile cihazları kablolu internet bağlantısı ile kullanmanı öneririm.
Cat8 İnternet Kablosu:
www.amazon.com.tr/.../B08519T9N7
4K Oyuncu Monitörü:
www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-vg28uql1a-28-144-hz-1-ms-lcd-monitor-p-HBCV000013QYB0
Son çıkan oyun konsollarını almanı öneririm.
Xbox Series X:
www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu-siyah-1-tb-microsoft-turkiye-garantili-p-HBV00000XJNWP
Xbox Series X ve PC için Oyuncu Kulaklığı:
www.hepsiburada.com/steelseries-arctis-1-wireless-xbox-series-kablosuz-gaming-oyuncu-kulakligi-p-HBV0000121K8W
Dünyanın en hızlı Xbox oyun kolu:
arcus-www.amazon.com.tr/.../B08FCV5YSS
Xbox Series X için depolama birimi:
www.hepsiburada.com/wd-black-p10-game-drive-4tb-2-5-tasinabilir-disk-wdba3a0040bbk-wesn-p-HBV00000SKCCW
PS5:
www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-825-gb-turkce-menu-2-ps5-dualsense-eurasia-garantili-p-HBCV00000A9RPT
PS5 oyunlarını hem depolama ve hem oynatabilmesi için:
www.hepsiburada.com/gigabyte-aorus-2tb-5000mb-4400mb-s-m-2-2280-ssd-gp-asm2ne6200tttd-p-HBV00000NG9Y9
PS5 Gaming Oyuncu Kulaklığı:
www.amazon.com.tr/.../
PS5 Kollarla Uyumlu Analog Koruyucu Ve Yükseltici Set:
www.trendyol.com/.../ipega-ps4-ve-ps5-kollara-uyumlu-analog-koruyucu-ve-yukseltici-set-p-234673576
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aşağıda vermiş olduğum sebeplerden ötürü bilgisayar platformunda oyun oynamayı pek sevmiyorum.
-Hile kullanımı.
-Bazı kesim İnsanların oyuna odaklanmaktan çok insanları sövmesi veya laf dalaşı ve benzeri.
-Bilgisayarda konsolda olan herkese aynı performansı sunan donanımdan olmadığı için kişisel beceriden çok donanım avantajı söz konusu oluyor.
-PC oyunları pek ilgimi çekmiyor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilgisayar alacaksan aşağıda vereceğim donanımları seçmeni öneririm.
-İşlemci olarak: AMD Ryzen 3600, 5600X veya üzeri, önbellek değeri 32 MB veya üzeri ve nm değeri 7 veya daha düşük.
-Nvdia RTX 3000 veya 4000 serisi ve üzeri, grafik belleği 8 veya üzeri, grafik bellek arayüzü 256 Bit ve üzeri olan bir MSI, Asus veya Galax bir ekran kartı.
-MHZ değeri 3200 ve üzeri olan 8x2 veya 16x2 dual kit ram.
-SSD olarak NVM M.2 depolama alanı 500 GB ve üzeri.
-Güç kaynağı olarak 80+ Gold 650W ve üzeri.
Not: Güç kaynağının "W" değeri sistemine göre değişebilir.
-En az 4 Ram slotu bulunan ve seçeceğin işlemcinin soket tipiyle uyumlu bir anakart.
Gaming Klavye:
www.n11.com/.../furylevel-y1-rgb-red-switch-moduler-mekanik-oyuncu-klavye-2141239
Gaming Mouse:
www.itopya.com/razer-deathadder-v2-gaming-mouse_u9979
Bonus:
PC oyunları:
FPS Aksiyon oyunları:
Counter-Strike: Global Offensive 
Valorant
Not: Counter-Strike: Global Offensive ve Valorant oyununda bazı kesim erkekler kadınları rahatsız edebilecek türden sözlerde bulunabiliyor.
Moba türü oyun:
League of Legends
Anime kızlarına tapmıyorum ama gkgkgkg düşmüyorum da değil
Öncelikle lol ve valodan başla oynamaya şu oyunlarda bi güzelce ustalaş
Ondan sonra twitch gibi platformlarda yayıncılığa başla böyle kostüm ve makyaj yaparak
Ta daaaaa anime kızı olmuş oldun artık uwu demen için 5000000 tl gönderecek 40 yaşındaki dayıları kendine çekmiş oldun bir yerde görürlerse namus ge ge haberin olsun
oyun kabiliyetin varsa oyun oynaya oynaya reflekslerini geliştire geliştire olursun. anime kızları gibi giyinirsen de kendini öyle hisseder ve daha motive olup öyle oynarsın. ama pek bilgisayar oyunu oynamayan biriysen işin zor.
Cevap
34Cevap
Fazla oyun oynayarak
Anime kız olarak gamer olmak istiyor iseniz öncelikle doğru bir e-girl malyajı yapmanız ve kamera karşısına geçmeniz olucak sonrasında ise kendinize bir kaç oyun belirleyip onları oynayıp ustalaşmak. Hangi oyun oynadıpınızın önemş yok zaten e-girller dikkat cekici oldupu için insanların odağını direk ğstünğze çekebilirsiniz. Sonrasında twitch gibi yayın platformlarında yaptığınız bu iki olayı sergilediğiniz de zaten anime gamer girl olmuş oluyorsunuz.
Fiziğin anime ve oyun karakterlerine uygun gibi.
Kimi karakter aşırı çocuksu yapısıyla kimisi kocaman göğüslerle kimisi de açık saçık giyimiyle dikkat çekiciler.
uWu olabilirsin anime kızi, ben sana hep inanıyordum. Arkadaşlarım anime kızi gerçek olmaz diyordu. Seni arkadaşlarıma gosterecem👉👈
Cosplay tanıdıklarım var. Seni tarikatimiza alalım.
yardımcı olabiliriz istersen sponsorlar bulabilen arakdaşım var
Gamer anime kiz sevgilisi olmak istiyorum. Yardimci olunuz plz
İsterseniz buradan oyun satın almayı deneyebilirsiniz.
Allah’ın kula ihtiyacı mı vardı mk
Çiski filim çog izleme yiğen
vay arkadaş
Önce güzel olman lazım
Cosplay yapıcaksın yayın açıcaksın twitchte falan
olma sen anime kızı normal kız ol
Zor ama imkansız değil
Anime kızları gerçekmiş uWu
Abiii arkadaşım ol, nolurr
Sana iş fırsatı sunmak isterim :-)
Olum bu ne bel koptu kopacak
Benle takılan gamer anime kızı olur zaten.
Bence hic baslama kizdan gamer olmaz
Cosplay mi demek istedin?
eğer bu sen isen olmuşsun zaten
anime kız ne oluyor anmk
Saçmalık ve ergenlikten başka bişey değil
makyaj ve kostümle
Sen kendi halinde takil bulurlar seni
Tam ideal 😊😉
Olmaya az kalmış
Cringe
Otaku UwU
Çok iyi laaannn