İyi akşamlar KS ahali!! 😇🌺 sorumda da dediğim gibi AC serisinin son üç oyunu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Benim fikrim ; keşke bu son uclu olmasaydi, çunku serinin gidisatindan alakasız gitmeye basladilar. Elbette ki bu üçlü guzel (grafik falan bakimindan) yeterince emekte verilmis... ama nedense seriyle hic alakasinin oldugunu soyleyemem. Özellikle de Valhalla... Oyunlarin hikayeleri senaryolari falan filan herseyi cok guzel ama bir AC serisine yakısmişlar mi? ... Orasını bilemeyiz.. #gamer
Assassin's Creed'in son üç oyunu hakkındaki düşünceleriniz neler? Sevdiniz mi yoksa AC serisi içindeki en alakasız oyun bu üçlü mü?
Seride çok farklı dönemleri denediler. Bence gayet de güzel tuttu. Son 3 oyunda da dönemi farklı yaparak aynı konsepti deneselerdi eğer çok güzel olurdu. Fakat bu son 3 oyun bana biraz görev yap, savaşta Dodge at kes, açık dünyada fedai olarak değil de savaşçı olarak oyna mantığıyla saçma geldi. Sadece Odysseys i oynadım. Diğerlerini oynama gereği bile duymadım. Saçma geldi diğerleri çünkü. Mantığı aynı olunca sarmıyor. Diğer oyunların da mantığı aynıydı ama hikaye farklıydı. Sonra oynanış mekaniği farklıydı. Fedai hissiyatı vardı. Şimdi yok.
Valhalla hakkında pek bir bilgim yok. Ne de olsa oynayacak sistemim yok o şu an biraz hayal. Fakat oddysey ile origins i oynamamama rağmen nefret ediyorum. Shadow fight 2 deki gibi yan görev yapma zorunluluğu var. Fakat yan görev senin ilgini çekmeli, serbest olmalı, o görevi ya da görev serisini bitirmek TAMAMEN SENİN isteğin olmak zorunda eğer zorunlu olursa yan görev olmaktan çıkar ve oyuncuyu sıkar oyuncu keşfetmez, önüne geleni oynar. Asla oynamayacağım ve ac ne kadar kötü oyun çıkarırsa çıkarsın asla bu oyunları geçemeyecek kötülükte eminim.
Son üç oyun "Witcher"laşma etkisine girdiği için kendi özünü kaybetti. İlk oyunu oynadım RPG tadı olarak iyiydi ama Odyssey'i bayılarak bitirdim. Valhalla temasını sevmeme rağmen girişmedim bile. Ezio'dan sonra zaten bir şey tutturamadılar. Kendi içinde sahip olduğu lore'u da zaten bıraktılar. Eski haliyle daha az ve öz çıkmalıydı ama para ön planda olduğu için sömürülüp durdu.
Assassin's Creed'in tüm serilerini oynadım Son 3 seri Origins Oddysey Ve Valhalla Geçmiş Serilere bakınca daha kötü oldu çünkü lvl farkı vs işin içine girdi ve ana hikayesinden kopukluk olmaya başladı.
Pcde neden deniyeyim ki zaten cod tum oyunlarini oynadim. Ayrica Cod Mobili pcde degil telefonda daha rahatim ve asiri iyiyim. Fikrin icin yinede sagol
Ben ilk 3 oyununu falan oynadım galiba ama yeni çıkanları hiç oynamamistim, bunu tavsiye ettiler o yüzden bunu aldım ama bende seri ile bağlantısı olsun isterdim
Ben tum serisyi oynadigim icin biliyorum.. gercekten uzuldum ya... keske Valhallayi AC serisine katmadan oylesine bi oyunmus gibi koysalarmis , daha iyi olurmus
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Assassin's Creed'in son üç oyunu hakkındaki düşünceleriniz neler? Sevdiniz mi yoksa AC serisi içindeki en alakasız oyun bu üçlü mü?