Dereceli kasıyorum ama tek başıma yükselemiyorum ve güzel bir League of Legends Discord sunucusu arıyorum. LoL discord sunucuları nereden bulabilirim?LoL aktif discord sunucuları
Rave sunucusu sadece oyun oynamak, sohbet etmek ve günün stresinden uzaklaşıp keyifli vakit geçirmek isteyenler için açılmıştır. Bu sunucuda kariyer planı yapmanıza, kendinizi kanıtlamanıza ya da rol kesmenize gerek yok; tek yapmanız gereken kendiniz olmaktır. ㅤ Discord sunucumuzda yalnızca samimi - içten ve saygılı insanlar yer almaya hak kazanır, çünkü; bu topluluk yapmacıklığa değil, gerçekliğe değer vermektedir. Bu hususta samimiyet ve içtenlik bizim için bir seçenek değil; değişmez bir önceliktir. ㅤ Bu tür platformlarda ilgi uğruna şekilden şekile giren, kasıntı tavırlara bürünen ve sanal dünyayı aşırı ciddiye alanlarla aynı frekansta değiliz. Biz, bu sunucuyu içtenliğiyle var olan güzel insanlar için bir mola alanı ve bir nefes noktası olarak görüyoruz. Q ㅤ
ㅤ
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
LoL Discord Sunucuları Nereden Bulabilirim?
Birçok LoL Discord sunucuları bulunuyor, fakat bu Discord sunucularında ortalama yaş kitlesi 15-18 olduğu için isteklerini karşılayamayabilir.
Onun yerine KizlarSoruyor.com Gamer kategorisinin bir parçası olan KizlarSoruyor Gamer Discord'una katılmanı tavsiye ediyorum. Burada sadece League of Legends için değil, diğer oyunlar için de güzel bir oyun ve sohbet ortamı bulabilirsin.
Ayrıca Discord sunucusundaki görevleri tamamlayarak, oynadığın oyunlarda Steam cüzdan kodu, e-pin ya da Amazon/Trendyol çeki kazanma şansı da seni bekliyor, katılmak istersen link aşağıda. 🤩