Gamer Assassin's Creed 2 suikastçı mezarları görevlerinden en zoru hangisiydi? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Assassin's Creed 2 suikastçi mezarları görevlerinden en zoru hangisiydi 🤔ben 2. de biraz zorlandım peki ya siz 😄 Assassin's Creed 2 suikastçı mezarları görevlerinden en zoru hangisiydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şehirden çıkarken çok zorlanmıştım 😄 1 0 Yorumla
Cloud79 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Monteroggini olması gerek bölgenin orasınınki zordu bence ayrıca oyunun heves kıran şeyi ise Rome'a gidememek oluşuydu 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Aynen sonuncu suikastçi mezarı çok kolaydı oyunun sonunda çok güzeldi arada karakter beni delirtti ama gayet güzel oyundu müziklerinden birini de indirdim dinliyorum şu an 😄😇 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepsi zor kdjdj 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Evet az önce oyunda deli oldum resmen çocuğu kurtarıcam hem korumalar var hem süre zar zor yaptım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şehirden çıkarken çok zorlanmıştım 😄
Monteroggini olması gerek bölgenin orasınınki zordu bence ayrıca oyunun heves kıran şeyi ise Rome'a gidememek oluşuydu
Aynen sonuncu suikastçi mezarı çok kolaydı oyunun sonunda çok güzeldi arada karakter beni delirtti ama gayet güzel oyundu müziklerinden birini de indirdim dinliyorum şu an 😄😇
Hepsi zor kdjdj
Evet az önce oyunda deli oldum resmen çocuğu kurtarıcam hem korumalar var hem süre zar zor yaptım