Gamer Oyun oynayacağınız kişinin yaşı sizin için önemli mi? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Kendinizden yaşça küçük ya da yaşça büyüklerle oyun arkadaşı olur musunuz? Oyun oynayacağınız kişinin yaşı sizin için önemli mi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Neptune_ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok çok küçük çocuklar olmadığı sürece hayır önemli değil. Yeter ki uyum, saygı ve sevgi çerçevesinde oynayalım. 1 0 Yorumla
AustenJ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eskiden oynuyordum. Yaşıt veya büyük insanlar ile daha zevkli oluyor bana göre en azından konuşacak şeyler de oluyor. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. 18 yaş ve üstüyle oynarım ancak. Çocuklara tahammül edemiyorum bir de öfke sorunum var. 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl önemliçünkü becerisi olsa bile insanın karakteri de oyuna yön verirkendini beğenmiş egoist küçük yaşta olanlarla asla bir oyuna girmem 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olurum nolucakAma yaşıt daha iyidirDaha az ibinelik yapar oyunda 0 0 Yorumla
Amaminmi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Olgun olması daha iyi veletler çünkü küfür ediyor oynayamıyor 0 0 Yorumla
yuKaiツ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl kendimden büyüklerle olur ama ergenlerle oynamam, beceremiyor cocuklar 0 0 Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır, yaşın pek önemi yok 1 0 Yorumla
_кaтzcнεη_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Önemli, gidipte 15 yaşında bir çocukla oynayamam. 1 0 Yorumla
Spryzenx Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sorun değil. Yaşça küçüklerle oynuyorum :P 0 0 Yorumla
öylesineeeebirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Neden olsun ki oyun oyundur :D 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendimden büyük olması tercihim olur 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gamer konusunda 728 cevap paylaştı. cocuklar tercihim değil 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl hayır bir özelliği yok..yeter ki iyi oynasın.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşa takılmam fjjfj 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. hayır önemsemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok çok küçük çocuklar olmadığı sürece hayır önemli değil. Yeter ki uyum, saygı ve sevgi çerçevesinde oynayalım.
Eskiden oynuyordum. Yaşıt veya büyük insanlar ile daha zevkli oluyor bana göre en azından konuşacak şeyler de oluyor.
18 yaş ve üstüyle oynarım ancak. Çocuklara tahammül edemiyorum bir de öfke sorunum var.
önemli
çünkü becerisi olsa bile insanın karakteri de oyuna yön verir
kendini beğenmiş egoist küçük yaşta olanlarla asla bir oyuna girmem
Olurum nolucak
Ama yaşıt daha iyidir
Daha az ibinelik yapar oyunda
Olgun olması daha iyi veletler çünkü küfür ediyor oynayamıyor
kendimden büyüklerle olur ama ergenlerle oynamam, beceremiyor cocuklar
Hayır, yaşın pek önemi yok
Önemli, gidipte 15 yaşında bir çocukla oynayamam.
Oyun oynamayı birakali çok oldu
Sorun değil. Yaşça küçüklerle oynuyorum :P
Neden olsun ki oyun oyundur :D
Kendimden büyük olması tercihim olur
cocuklar tercihim değil
Yaş önemlidir..
Beyin yaşı önemli
Deģil
hayır bir özelliği yok..
yeter ki iyi oynasın..
Önemli değil
Yaşa takılmam fjjfj