Gamer League of Legends bilmeyenler Arcane dizisinin tadını çıkarabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Riot Games'in yaptığı Arcane dizisinin tadını bu oyunun hiç oynamamış biri anımsayıp tadını çıkararak izleyebilir mi sizce?Bence izleyemez :d League of Legends bilmeyenler Arcane dizisinin tadını çıkarabilir mi? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Ben az çok oynamıştım ilk çıktığı yıllar da şimdi de canım sıkılınca giriyorum Arcane dizisini oyunu bilmeyenler tabiki izleyebilir güzel bir dizi 😇 1 0 Yorumla
Kirmizizevk Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Lol hiç oynamadım benlik bir oyun değil sevmem de zaten ama Arcane yi soluksuz izledim efsane bişey 2. sezonu dört gözle bekliyorum 1 0 Yorumla
KrdnzBndrlk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben çıkardım ve gelecek sezonu iple çekiyorum ama bölümlerden sonra incelemere bakmanı tavsiye ederim pekiştirmek ve detayları anlamak için :) 1 0 Yorumla
E_sport Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Denemem gerek. Birde zaman bulabilsem çok harika olcak. 1 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl İnce detayları anlamazlar da, izleyebilirler. Ama sarmadı beni bile ya😝 1 0 Yorumla
yuKaiツ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl çıkaramaz kesinlikle. adam ben viktor dediginde tuylerim diken diken oldu 1 0 Yorumla
Katreyn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl İzler fakat hikaye hakkında daha önce bilgisi olmadığı için konulardan biraz kopuk olur 1 0 Yorumla
elightb Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl İnce detayları belki anlamaz ama izleyebilir 1 0 Yorumla
stknrc Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hikayelere hakim olmayan birisi zorlanır, hikayelere hakim olduğum halde 2 bölüm izledim sarmadı sıktı beni 1 0 Yorumla
Spryzenx Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İzler ya. Sadece LoL oynayan daha çok zevk alır 1 0 Yorumla
Somurtkankedi7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Evet. Ben bilmediğim halde izledim çok güzeldi 1 0 Yorumla
patilerindünyası Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bisi anlamadim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Diziden mi Yorumla patilerindünyası +1 yıl Bilmem hayattan Yorumla Soran +1 yıl Aga bee üzülme Yorumla patilerindünyası +1 yıl Yoo ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Hayattan bişe anlamıyom diyün bacum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben az çok oynamıştım ilk çıktığı yıllar da şimdi de canım sıkılınca giriyorum Arcane dizisini oyunu bilmeyenler tabiki izleyebilir güzel bir dizi 😇
Lol hiç oynamadım benlik bir oyun değil sevmem de zaten ama Arcane yi soluksuz izledim efsane bişey 2. sezonu dört gözle bekliyorum
Ben çıkardım ve gelecek sezonu iple çekiyorum ama bölümlerden sonra incelemere bakmanı tavsiye ederim pekiştirmek ve detayları anlamak için :)
Denemem gerek. Birde zaman bulabilsem çok harika olcak.
İnce detayları anlamazlar da, izleyebilirler. Ama sarmadı beni bile ya😝
çıkaramaz kesinlikle. adam ben viktor dediginde tuylerim diken diken oldu
İzler fakat hikaye hakkında daha önce bilgisi olmadığı için konulardan biraz kopuk olur
İnce detayları belki anlamaz ama izleyebilir
Hikayelere hakim olmayan birisi zorlanır, hikayelere hakim olduğum halde 2 bölüm izledim sarmadı sıktı beni
İzler ya. Sadece LoL oynayan daha çok zevk alır
Evet. Ben bilmediğim halde izledim çok güzeldi
Oynayan kadar çıkaramaz
2 bölüm izlemedim, oynamadım, sarmadı
İzler, keyifte alır.
Evett herkese hitap edioo
Bisi anlamadim
Diziden mi
Bilmem hayattan
Aga bee üzülme
Yoo ne alaka
Hayattan bişe anlamıyom diyün bacum