Kimi insanın çocukluğu sokak oyunlarıyla geçerken kimisinin çocukluğu bilgisayar oyunlarıyla geçiyor. Peki sizin nasıl geçti?

Sokakta geçti. Geçen bir soruya denk gelmiştim sizin çocukluğumda keşke olsaydı dediginiz neler var diye. Benim hic bir şey yok. Çocuk gibi çocukluğumu yaşadım 🎈
Ben çocukluğumu yaşayamadım hep dışarıda geçirdim ya da evde hiç o yaşta bilgisayar oyunu oynamadım çok kötü bir hiss ilerdeki çocuklarıma belki yaşatmicam öyle bir durum
Cevap
17Cevap
14 yaşına kadar full sokak sonrası PlayStation ve PC oyunlarıyla geçti..
Hocam benim çocukluğum olmadı gencligide ihtiyar yaşıyorum zaten hep namaz kıldım , ekat verdim hacca gittim inş cennete gider miyim hocam?
Bilgisayarı 25 yaşında gördüm.
Bir belgeselde;çocukluğumda varlığından haberdar olduğum bilgisayarin kasası koca bir odaydı.
Aslında her ikiside bilgisayarın biraz gecikme durumu vardı yalnız. Hayatıma biraz geç girdi. İlk bilgisayarım comodore64 idi.
Sokak oyunlarıyla. Bilgisayar oyunları yaygın değildi. Oyun arkadaşlarımda da bilgisayar yoktu zaten hep dışarıda oynardık😄
ikisi ile de geçti
kızlarla ip bile atlıyordum :D
Yani sokakta da oynadım bilgisayar oyunları da oynadım
Her ikisinde de geçti. Sokakta oynadığım oyunlar çok tatlı gelirdi bana eve gitmek istemezdim.
Sokakta geçti ya akşama kadar dışarda oynardık.. :')
İlk yarısı sokak, 2. Yarısı bilgisayar. Hala da bilgisayara dewamkee
İkside conter strike haylife bilyalı araba uzun eşek çatıda piknik evcilik oyunu yaşadık ya.
Çocukluğum cennet gibiydi.
Su an cehennemi dünyada yasiyiruz
bilgisayarlar gelişmemişti oyun zaten yoktu 2 3 haric. sokaklarda büyüdük
çogunlukla evde bilgisayar başinda geçti ama kisiel tercihim disari cikmakti ama maalesef zaman kotu disari cikma fiye diye soguttular.
Hem sokak hem bilgisayar oyunlari ile.
Sokak oyunları yok olmadanki son jenerasyonum sanirsam
İkiside oldu ama dışarda daha çok oynadım 🙂
Hiçbiriyle geçmedi. 😂
Sokaklarda geçti. Hiç eve girmezdik.
Köyde geçti evimin kapısında oynardım.
İkisi ile geçti, daha çok bilgisayar sanırım
Sokak oyunlarıyla geçti. d
Bilgisayar oyunları..
Akşam ezanına kadar sokakta oyun oynardık
Ikiside oldu ama daha çok sokak oyunlarıyla
sokak oyunlarıyla