Gamer Arena of Valor oynayan var mı? Oynayanlar bot mu gerçek insan mı? krovalx16 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İki gündür oynuyorum basit bir oyun gibi pek anlamadım. Bot mu yoksa gerçek insanlar mı çoğunluğu?Mobile Legends: Bang Bang de güzel. Arena of Valor oynayan var mı? Oynayanlar bot mu gerçek insan mı? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Bir ara sitedeki arkadaşların tavsiyesi üzerine denedim ama beğenmedim. Wild Rift varken AOV oynamam. 0 0 Yorumla
Hakanmersn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Para kazanmak istiyorsan knight online oyna bence belli bir seviyede satarsın. Zevk içinse Call off duty black ops serisi 0 0 Yorumla
S1GMA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Oyuncular biraz acemi bot gibiler. 0 2 Yorumla krovalx16 +1 yıl Evet beğenmedim Yorumla S1GMA_ +1 yıl Strike of Kings olduğu vakitler acayip keyifliydi de maç bulamıyorduk 20 dk falan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir ara sitedeki arkadaşların tavsiyesi üzerine denedim ama beğenmedim. Wild Rift varken AOV oynamam.
Para kazanmak istiyorsan knight online oyna bence belli bir seviyede satarsın. Zevk içinse Call off duty black ops serisi
Oyuncular biraz acemi bot gibiler.
Evet beğenmedim
Strike of Kings olduğu vakitler acayip keyifliydi de maç bulamıyorduk 20 dk falan
Oynamıyorum