Gamer Epic Games üzerinde 200 TL değerindeki Prey, ücretsiz oldu! Almayan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Tek oyunculu oyunları sevenler için şiddetle tavsiye edebileceğim bir oyun. Bedavayken alın derim. Epic Games üzerinde 200 TL değerindeki Prey, ücretsiz oldu! Almayan var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl ben almadım game ne demek ben bilmiyor 🤪 beleş mal iyidir ama 1 7 Yorumla SenDelisinn +1 yıl helal sana erhn :D Yorumla SenDelisinn +1 yıl kahinim ben :D Yorumla SenDelisinn +1 yıl little_dark ben djfjf evt yalan :D Yorumla SenDelisinn +1 yıl şalgam içiyon mu yine dfjjdf Yorumla SenDelisinn +1 yıl he afiyet olsun sdjsjd brokoli seviyodun dimi sen :D 🥦🥦🥦🥦🥦 Yorumla SenDelisinn +1 yıl hadi tüm yemekleri sayayım djjdfj işsiz gibi 🤪 neyse tamam iyi oyunlar Yorumla SenDelisinn +1 yıl hee o da iyi :D bu havada da çekirdeksiz karpuz iyi gider olsa da yesek dsjjds Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl ben almadımmmmmmmmmm ! :/ :/ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Al yarına kadar vaktin var Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Nereden alınıyor? Oyun nasıl? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayar üzerinden Epic Games Store'dan ücretsiz alınıyor. Güzel macera oyun Yorumla SkrErd37 +1 yıl Bilgisayarım olmadığına göre işe yaramaz Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 631 cevap paylaştı. Aldım attım kütüphaneye bir gün yüklerim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben almadım game ne demek ben bilmiyor 🤪 beleş mal iyidir ama
helal sana erhn :D
kahinim ben :D
little_dark ben djfjf evt yalan :D
şalgam içiyon mu yine dfjjdf
he afiyet olsun sdjsjd brokoli seviyodun dimi sen :D 🥦🥦🥦🥦🥦
hadi tüm yemekleri sayayım djjdfj işsiz gibi 🤪 neyse tamam iyi oyunlar
hee o da iyi :D bu havada da çekirdeksiz karpuz iyi gider olsa da yesek dsjjds
ben almadımmmmmmmmmm ! :/ :/
Al yarına kadar vaktin var
Nereden alınıyor? Oyun nasıl?
Bilgisayar üzerinden Epic Games Store'dan ücretsiz alınıyor. Güzel macera oyun
Bilgisayarım olmadığına göre işe yaramaz
alayım nası bi oyun bilmiyorum ama dursun
Aldım attım kütüphaneye bir gün yüklerim.
Almadım nayn