Iphone 13, 13 pro, 11 pro max bunlardan hangisini oyun için almalıyım?
Bana lazım olan oyunda uzun ekran süresi güncel kalması uzun süre ve oyunda kasmama lı bir kaç yil boyunca cunku dolar artiyor
Bana lazım olan oyunda uzun ekran süresi güncel kalması uzun süre ve oyunda kasmama lı bir kaç yil boyunca cunku dolar artiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
uzun süre güncellemeler konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan 13 pro alacaksın kafan rahat olacak...
Ekran suresi ne kadar verir onu bilmiyorum 120 hz ekrani var zaten 120 fps alirim diye tahmin ediyorum guncelleme gelince. Tum testleri izledim ama 13 pro testi cok az
sırf oyun oynamak için telefon almayı saçma buluyorum zaten... ama soruna gelecek olursak cnet'in iphone 13 pro ve iphone 13 promax için yapmış olduğu incelemeler var onları okuman daha net bilgi sahibi olman açısından iyi olur...
Pandemi var disari pek cikamiyorum annem kronik hasta cunku yapıcak bisey olsa oynamayi dusunmuyorum oyun zaten
özel sebepler varsa bilemeyeceğim ama onun yerine maddi imkanın el veriyorsa ps5 veya xbox alman daha mantıklı olur...
En son çıkan modeli al ömrü daha uzun olur
Ekran sureleri nasil oyunda son modellerin testleri youtubede bayagi az
Youtube bakma sen ben 11 pro max kullanıyorum oyun oynamayla 7-8 saat gidiyor tabi benim oynadığım oyunlar orta düzey oyunlar ağır değil
Fps oyunu oynadigim googlede makale gordum iphone 12 3 saat ekran suresi veriyomus oyunlarda 13 13 pro icin tereddut ettim
Reis oynadığın oyuna göre değişir hiç bir telefon ağır oyun oynamayla 1 gün götürmez öyle batarya daha üretilmedi
11 pro max daha iyi