Gameplay ve tekrar oynanabilirlik, hikaye, müzik veya grafikler (benim düşüncem)
Hikaye ve grafikler, gameplay, müzik
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gta 4'ün her anlamda baştan yapılmış halini istiyorum. (Hikaye ve Oynanış hariç.) bazı animasyonlar değiştirilebilir ve eklenebilir tabiki. Daha fazla mekanik eklenmesi iyi olabilirdi bu arada sağa sola yaslanarak ateş edebilme gibi. Gta 4 en sevdiğim oyundur. Grafiği (renk gamı düzeltilse ve daha gerçekçi dokular kullanılsa iyi olur.)
Hmm biliyor musun? okumadan önce bu hep GTA 4'den bahsediyor en sevdiği oyun filan dedim doğruymuş lol
*en sevdiği oyun filan mı dedim
Evet kanka ben gta 4'ü çok seviyorum. Ana karakter Niko Bellic'e de bayılıyorum. 10 milyar dolarım olsa rockstar gamese veririm şunun düzgün bir remakeini yapın derim 😂
Ama şimdiki haliyle bile seviyorum. :)
Ama hala oynamak nasip olmadı bi kere indiriym dedim çok kasıyor oynanmıyor hiç pcnin dandikliğinden mi yoksa crackli olduğundan bilmiyorum artık. :D
Tamam şahane GTA pek umurunda değil hatta hiç diyebilirim belki, yani GTA 6'ın çıkıp çıkmaması umrumda bile değil
Çıktığını dünya gözüyle görürsek iyi 😃
Dünyanın en gerçekçi animasyonları olacakmış. Yalandan kalp masajı yapan paramedikler olmayacakmış falan. 😂
Hmm sadece gerçekçi bir işe yaramıyor, gameplay farklı olması gerekiyor
Başka bi hikaye uydururlar. Gta5'teki aşırı yapmacıktı. 😃
gameplay derken çatışmaları falan dediysen onları da gerçekçi yapacaklarmış. bakalım becerebilecekler mi? Gta4'ten memnunum iyi bir remake istiyorum gta4'e :D
Ne yaparsa yapsınlar yeter ki aynı oyun olmasın
Ben gta 4'ün aynısının baştan yapımını istiyorum. Çok sevdiğim bir oyun.
Yok onu demedim aslında ama o da olabilir
GTA trilogy'den sonra GTA 4'e düzgün remake gelir mi bilmiyorum
@XPhazonZero inşallah gelir :D
Cevap
3Cevap
benim için grafikler ve karakterin mekanikleri ve oyun içi etkileşim tepkileri önemlidir
ben bir oyunda ilk bunlara bakarım
Tamam karakter mekanikleri gameplay yani
evet aynen :)
Anket seçtin mi?
evet
Hangisi peki
b şıkkı
Tekrar oynanabilirlik önemli değil mi? Benim çok önemli
elbette önemli
fakat b seçeneğindeki özellikler bir oyunda varsa otomatikman tekrar oynanabilirlikte vardır :)
Ee hayır özellikler olucak diye tekrar oynanabilirlik çok olmaz, olması için Gameplay sağlam olması lazım mesela gta öyle değil
gameplay önemli işte
gta özellikle araba kontrolü üzerine tam bir fiyasko
eğer oyun mekanikleri güzel iyi olursa oynayanda bir tat bırakır
Evet o yüzden ilk olarak gameplay odaklı olması lazım sonra hikaye ama ikisi birden zor olur
evet sıralama olarak düşünürsek dediğin gibi :)
Nintendo benim en sevdiğim oyun şirketi, onları yaptığı oyun seriler benim en sevdiğim çünkü dedim gibi onlar en çok gameplay'e odaklanıyorlar olabildiğince zevkli ve eğlenceli yapmaya çalışıyorlar bu yüzden onlarını en iyisi olduğunu düşünüyorum
evet nintendo çok kaliteli işler yapıyor
zamanınında oyunlarını oynamıştım
bende square enix ve sony'nin oyunlarını seviyorum
yeni Nintendo'nun oyunlarını oynamıyor musun? her zaman inanılmaz oyunlar yapar Nintendo ve diğer şirketlerini oyunlarını pek Nintendo'unu oyunları kadar eğlenceli ve zevkli olduğunu düşünmüyorum ama oyun göre değişir ancak tabi her türlü Nintendo'unu oyunları en iyisi bana göre, Capcom'da güzel oyunlar yapar
Hikaye her şeyden daha önemli bence. Sonra gameplay, sonra da grafikler gelir.
Saygı duyarım ama katılmıyorum Gameplay ve tekrar oynanabilirlik İlk önce gelir bence
Gameplay ve tekrar oynanabilirlik, hikaye, müzik veya grafikler (benim düşüncem) :)
Oo benimle aynı fikirdesin sevindim
@XPhazonZero :) :) tabii!
@suunmxv Evet oyunlardan anlıyorsun sen
Hikayesiyle beni etkilemesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?