Ya bu durumda tabiki ilgilenirsinde ben öyle bir durumda olsam zamanında da olmuştu en heycanlı yerinde farkına varmam he he tm tm vs filan derim ama odağım oyunda olurdu ister istemez en heycanlı yeri sonuçta hele online olduğunu düşün durdurma yok :D ama hemen sonra ilgilenirdim
Oyun her zaman oynanır. Kapatır onunla ilgilenirim. Benim oyun oynamama sabretmiş benimle birlikte olmaya karar vermiş sonuçta. Aşk sonuçta fedakarlık gerektiriyor bazen.
Iyyy en sevmediğim kçına tekme basılası insan tipi yahu oyun oynarken bari biraz rahat bırakın. Ben ne maç izlerken, ne oyun oynarken rahatsız etmiyorum onunda bir kişisel alanı olduğunu unutmamak lazım. Dünya sadece sizin etrafınızda dönmüyor.
Bilmiyorum ama bana çocukça geliyor bu hareketler. Benimle ilgilen nedir yani.. gözün görmüyor mu o sırada onun oyun oynadığını derler insana. Ben insanların özel alanlarına saygı duyarım. O esnada oyundaysa rahatsız etmem.
Sende benimle oyna derdim eğer oyun delisiysem ama oyun delisi değilsem telefonu bir kenara atarım ve ilgilenirim. Zaten oyun oynamıyorum çok onun içinde ilgilenmeyi tercih ederim. 💙
#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Dünya zaten bir oyun, sevdiğim erkek bir yana, bütün oyunlar bir yana, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Azıcık bekleticem hayatım, tepkisiyle karşılaşıyorum. Sonra ben de telefonla ilgileniyorum. Oynasın yani yarım saat sonra ilgilensin benimle ne olacak.
Şimdi olmaz oyunu bitirmem lazım derim büyük ihtimalle ama duruma göre değişir mesela oyuna ara vercek durumdaysam kapatırım daha sonra devam ederim onunla ilgilenirim.
Ben bi gammercı olarak eyvallah hoşuma gider bana yanaşması ama oyunumu etkilememeli zaten ben heyecanlı olmadığı zaman oyunda bile ilgilenirim dediğin gibi oyun başlamadan aklı nerde
Pek oyun oynayan biri değilim ama şöyle bir huyum var kaybetmeyi sevmiyorum. Hırs yaparım. Bir hedefim vardır o hedefe ulaşana kadar devam ederim çoğu zamanda hırsımın kurbanı olurum. O yüzden öyle bir andaysam bana hiç bulaşmamalı kaybetmeme sebep olursa büyük olay çıkar 😂
Yok içi boş, dışı görünüyor sadece de o da geçici... makejlli sen sabah bi makejsiz göçen kaç... vücudu kırda kimi, paran yokmu be pantolon alamaya (herkes öyle değil tabiki de gençler çoğu tuhaf) kaç kişi ile yaptığı beli değil. ... bu resimde ki sanki şirin doğal gibi geldi insanın karakteri çok önemli bence, herkesde meme afedersiniz fakat vijut var 🙈 insan gülüp eğlence yi birini ister yanında kendisi olabilicek huzurlu ^^ öyle kasıntılı prenses ya da götü kırda geçici dir...
Eğer online ranked maçımın olduğu bir oyunsa ve o anda el bana bağlıysa onun yüzünden eli verirsem annesine bile sövebilirim. Hikayeli bir oyunsa açık dünya tarzı falan daha sonra falan derim sakince.
Oyunu atar sevgili ile ilgilenirim morali yerine gelince bir kol ona bir kol bana hadi beraber oynayalım derim. Eğlencek baska şeyler bulurum yastık savaşı vb biraz negatif enerji atarız eğlenirdik
O sıra müdahalesinde oynadığım oyunda yenilir veya kaybedersem kumandayla girişirdim şimdi sırası mı canım diye 🤣 şaka tabiki hiç birsey sevgi den büyük değildir