Yeni Yıl Google Play Store yılın enlerini açıkladı! 2021'in en iyi oyunu: Pokémon UNITE seçildi. Sizce en iyi oyun hangisiydi? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Pokémon Unite oynadınız mı daha önce? Ayrıca halk oylamasında ve en rekabetçi kategorilerde birinci sırayı LOL: Wild Rift almış. Google Play Store yılın enlerini açıkladı! 2021'in en iyi oyunu: Pokémon UNITE seçildi. Sizce en iyi oyun hangisiydi? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Google Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Pokemon oynamadım ama LOL bence mobil uygulama çıkarmakla kurnazlık yaptı bence oyunu oynayanların çoğu k-pop fanı olanlar çünkü k-pop grubu var fhbgsj ilgi çekmesi için her alandan beslenmiş Riot saolsun 0 0 Yorumla
FreeZone__Genc Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Şu ana kadar oynadığım ve çok sevdiğim oyunlar benim şunlar...1) Dragon Raja2) Mobile Legends Adventure3) Asphalt 84) AFK Arena5) Gutterball Golden Pin Bowling (eskiden) 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Ahaahja gerçek mi bu ya😃😃 1 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Kendini çimdikle belki rüyadır 😃 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Hayret pubg çıkmamış. Ona şaşırdım ben. 0 0 Yorumla