pc en altta araç çubuğu araç çubuğunun en sağında internet erişiminin hemen sağında yukarı ok araçlar mause sol tıkla ekran kartının adı ve denetim masası yazar. çift tıkla ekran kartı bilgisi çıkar. ekran tıkla. birden çok ekran ayarla tıkla. akran kartı model çıkar.
Oyunu açmamasının iki sebebi olabilir. Valorant oyun yazılımında eksik ya da hatalı dosya var. ya da ekran kartı sürücü yazılımında eksik ya da hatalı dosya var. İkisinide güncellemesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
görsel de ekran kartı bilgisi bulunmuyor.
bilgisayarın değil ekran kartının denetim masasına girmelisin orada gösterir ekran kartını.
pc en altta araç çubuğu araç çubuğunun en sağında internet erişiminin hemen sağında yukarı ok araçlar mause sol tıkla ekran kartının adı ve denetim masası yazar. çift tıkla ekran kartı bilgisi çıkar. ekran tıkla. birden çok ekran ayarla tıkla. akran kartı model çıkar.
valorant dx11 e yükseltilmiş. senin gt 210 ekran kartı maksimum dx10
gt 430 a ihtiyacın var o zaman açar.
Peki bu oyunu birsekilde bu ekran kartiyla oynayabilirmiyim
Oyunu açmamasının iki sebebi olabilir. Valorant oyun yazılımında eksik ya da hatalı dosya var. ya da ekran kartı sürücü yazılımında eksik ya da hatalı dosya var. İkisinide güncellemesin.
Ekran kartinin guncel olup olmama durumunu pek bilmiyorum ama oyunu sil yukle yaptim kackere
Hayır bu ekran kartı yerine en az gt430 takmalısın.
Ekran kartini guncellesem oyunu acarmi dx10 olsa bile?
Anladim tesekkur ederim
Özellikleri dx11 olan en düşük ekran kartı gt430. Daha küçükler açmaz.
Bu senden kaynaklanıyor. Bunu valorant oyun geliştiriciler yapmış. Sistemi yükselmiş.
Rica ederim.
gözükmüyo ki