Saydığın iki oyunu 1 kez dahi olsa oynamadım. Birkaç oyun daha var onların isminin nasıl yazıldığını bilmiyorum onlari da hiç oynamadım. Ben genelde reel hayata ve aktivitelere daha fazla önem veriyorum. Bilardo kapisiriz arkadaşlar! Okey ve haki halı sahada dozumuzu atarız. Ya da hiç olmadı takılacak yeni gezme yerleri keşfederiz. Hayata bir defa geliyoruz gerek yok teknolojik oyunların içinde boğulmaya.. illa teknolojiyle vakit geçirecek olursam açarim YouTube'dan bilime vs tarihe dayalı belgesel kendimi gelistirir en azından yeni şeyler öğrenmeyi tercih ederim..
Ulan oyunların içinde kaybolacagima arkadaşlar en basitinden cola çekirdek yaparım daha iyi.
Videolar biraz ilgi çekici ama işte Steam den hemen alsam da belki aylar sonra bitiririm. Ama yine de oynarım Oynamdığımı sonuca onu yazdım yoksa elbet birgün 😅😊
Yok ya sanırım öyle Pubg, Valorant, cs:go, cs1.6, cod, lol vb. bunların hepsini deneyimledim sadece oynamayı cok isteyip oynayamadığım death stranding var onu da pc alınca kesin oynicam
Öyle oyundan oyuna fark var ama genelde geri planda kalmış oyunları tercih ediyorum zaten günün stressini atmak için giriyorum birde garipliklerle uğraşmak istemiyorum
Pubg oynadım yıllar evvel. Ama assasin Creed oynamadım age of empires oynamadım. Adını bilmediğim pek çok şeyi oynamadım. Lol mobile oynamıyorum. Sadece satranç oynuyorum