Hikayeli video oyunu arıyorum ve mümkünse sonu kötü bitsin yani duygusal. Biraz sinematik kalitede arıyorum örneğin R. E Village gibi. Baya duygulandırmıştı beni.
En iyi hikayeli video oyunları hangileridir? Birkaç tane örnek verirseniz sevinirim. Sonu dramatik bitsin biraz etkileyici olsun. Dipnot: Evet depresyon moduna hazırlanıyorum fghdfdg
Sonu üzücü biten en iyi hikayeli video oyunları hangileri?
Sonunu seçimlerinin belirlediği oyun:a way out Merhaba, (burada bir soruda da kullandım bu oyunu sonu etkili oyunlar) Aradığın oyun değil ise gel bana isteğini söyle. Oyununda Vincent ve Leo adlı iki karakter, bir şekilde içeri girdikleri hapishaneden kaçmaya ve Harvey’i bulmaya çalışıyorlar. Her alanda birbirlerinin arkasını kolluyorlar kavga, kaçış ama sonu biri hain çıkıyor daha ilerisi spoilerin içinden geçer. Oyunu iki oyuncu oynamaktan başka bir yol yok. Kısa süren ama sonunda ağlatan bu oyun dost, arkadaş - düşman bağını çok iyi yansıtan bir oyun. Dost olduğunuz insan sizi ya da siz onu neyse söylemek gelmiyor içimden, oynanmış olmayan çok şey kaybeder. Tek sonda bitirip bırakın derim...
🎮2-TWELVE MİNUTES
Oyunda bir kadın ve kocası olmak üzere iki karakter var. Ve kuş bakışı bir oynanış eşliğinde ev ortamında geçiyor.
Adam sürekli 12 dakikalık bir zamanda sıkışıp tekrardan yaşıyor. Bir hata yapınca en baştan ama önceki 12 dakikadaki her şeyi yaşamış şekilde tekrar başlıyor. Bu süreçte bir polis olayın ana teması. Kadının babasını öldürdüğünü söyleyerek onu tutuklamak için eve geliyor olaylar oradan sonra kopuyor dahası spoiler olur anlatmayayım oyunda birden çok son var ve ulaşmak çok çok zor Ve senin istediğin acı, kötü son çok fazla hatta ağlıyacak dereceye gelene kadar yaşarsın eminim. Görsel ile biraz yazdıklarımı bağdaştır Eğer oyun arıyorum diyorsan kesinlikle bu oyun senin için🎮🎮 İyi ve oyunlu günler dilerim 🙏
Spec ops: The Line The Last of Us Mafia The Definitive Edition Mafia 2 Assassin's Creed Brotherhood Batman Arkham Knight Call of Duty Modern Warfare 3 Dying Light Outlast Half Life Ep2 I * Alive Middle Earth: Shadow of War Ryse: Son of Rome A way out Watch_Dogs
her ne kadar oyunda görevi tamamlasakta hatta sinir olsamda sonundaki yazı yumuşatıyor. bi Türk olarak :) hatta güney cephesindede savaşıyorsun osmanlıya karşı oyunda