Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Geçtiğimiz günlerde bir Rockstar Games çalışanı, Linkedln profili üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte istemsizce Red Dead Redemption 3 oyununun geleceğini ifşa etmişti. 2014 yılından itibaren şirkette çalışan ve daha önce RDR 2‘nin gelişim sürecine de aktif rol olan bu çalışan, RDR 3 projesinde yer aldığını belirtmişti.
Herkes Rockstar Games’in GTA 6‘ya odaklandığını düşünüyorken bu sızıntının gelmesi, geçmişte yapılan birtakım açıklamayı tekrar gündeme getirdi. Şirket 2018 yılında paylaştığı bir blog yazısında RDR 2 sorularına cevap verirken, o an için RDR Online’a odaklandıklarını fakat daha sonra serinin 2. oyunu çıkaracaklarını ve eğer satışları iyi bir başarı yakalarsa hiç beklemeden 3. oyuna geçebileceklerini söylemişti. Rockstar Games, Red Dead Redemption 3 üzerinde çalışmaların başladığını doğruladı. Ancak ağır basan bir görüşe göre şirket şu anda kaynaklarının büyük bir kısmını önümüzdeki birkaç yıl içerisinde çıkarmayı planladığı GTA 6’ya ayırmış durumda. Dolayısıyla RDR 3 yakın zamanda aileye katılmayacak gibi duruyor.Peki siz kovboy oyunlarını sever misiniz?
Playstation'da hikayesini bitirip, Spiderman'la takas etmiştim. Bilgisayarda da acayip oynayasım var, Witcher 3'den sonra daha bir canımı çektirdi. Lakin 300 lira veremem, şimdilik beklesin..
Bizim için kovboy oyunu bunlardı ömrümüzü yediler, Jeton ata ata. RDR2 görsellik, hikaye felan filan olsada kısa zamanda bitirince kaldırdık rafa. Böylesinin tadını alamayacağız. Oynayanlar bilirler.
Ya çok saçma ama biz daha birincisini bile oynayamadan üçüncü mü geliyor? üstelik 2. oyun da çok pahalı ayrıca baya kaliteliydi bunda da kaliteyi tahmin edemiyorum.
Çok çok ilgimi çekmiyor. Oynadığım ve oynayacağım oyunlar ya gelecekte ya da antik konseptli geçmişte yer almalı. Ama Red Dead Redemption: Undead Nightmare'ı sevmiştim zombi konseptinden dolayı.
Bir tane daha bu tip oyun vardı hatta online arkfall mi neydi teması buna benziyor tarzı bambaşka ama onu da hiç çekmedi icim mesela defiance oyununa dönebilirim belki ama