• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gamer

Online oyun önerisi alabilir miyim?

turuncusaclibikiz
turuncusaclibikiz Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
Online (çok oyunculu) oyun önerisi verir misiniz? Güzel, eğlenceli, sıkıcı olmayan ve beğenebileceğim hangi online oyunu oynamalıyım? Bu tarz online oyun önerileri var mı?
Oyun Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Online oyunlar son yıllarda oldukça popülerleşmiş ve popülerleşmeye de hızla devam etmektedir. Günümüzde en çok oynanan ve sevilen bazı online oyunlar şöyledir:

1-League of Legends: Wild Rift

MOBA türünün son yıllarda hem mobil hemde PC platformunda adeta yıldırım gibi yükselmesi sonrası 2020 yılında Riot Games tarafından Unity motoru kullanılarak piyasaya sürülmüştür. Çıktığı gibi de zirveyi kapmıştır.

2-Mobile Legends

Yine MOBA türünü yükselten ve mobil tarafta asıl temsil eden oyun olan oyun Wild Rift sonrası popülerliğini yitirmiştir.

3-Call Of Duty Mobile

Zaten PC tarafında fırtınalar gibi esen Call Of Duty oyununu mobile versiyonudur.
    Çıkışı sonrası rekorları alt üst etmiştir. Piyasayı kasıp kavuran oyun hala popülerliğini sürdürmekte ve en çok oynanan oyunların başında gelmektedir.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Baneshi
    Baneshi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

free play olan ve gayet keyifli ama biraz rngye bağlı oyun olarak önerebileceğim oyun genshin impact tır ingilizceniz varsa evreni gerçekten çok güzel hikayeye sahip fantastik anime temalı free oyundur aynı yapım firmasının bu oyunun teknolojik evren üzerine olan anime tipi oyunu da bulunmakta ben mekanik kanatlarım olsun motor süreyim bilmemne diyorsan (hoş mekanik olduğundan oynamadım sadece tanıtım videosunda gördüğüm kadarıyla teknolojik içerikli fantastik bir evren kendisi onun adı da honkai impact

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

92

Cevap

• benkendall
    benkendall Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Selam,

Ücretsiz ve online, arkadaşlarınla da oynayabileceğin birkaç oyun önerim var. Mobil mi yoksa bilgisayar mı belirtmemişsin ama ben yine de ikisini de açacağım örnekler vererek. Beğenip düşünmek de sana kalmış.

En iyi online mobil oyunlar!

Bazı mobil oyunlar cihazdan yüksek enerji harcıyor veya ısıtabiliyor. Telefonunda sorun varsa hepsi değil de bazıları iyi çalışmayabilir öncelikle bunu belirtelim.
    Telefon veya tabletinde olup online oynayabileceğin hangi oyunlar varmış bakalım!

1. League of legends Wild Rift

LOL'ın geçtiğimiz seneye yakın bir zamanda çıkardığı mobil oyundu. Aynı hafta içerisinde yüzbinlerce kişi indirerek tartışmasız 2020 senesinin en çok oynanılan oyunları arasında kısa zamanda yer almayı başardı.
    Wild Rift, bilgisayar sürümü olan Lol'dan bence karakterler konusunda bir adım önde.
    Oyunda el becerini, takım kurmayı, kendini savunmayı öğreneceksin. Menü oldukça sade ve hiç kafa karıştırıcı değil. Sadece verilen görevleri dikkatle yapmanı tavsiye ederim çünkü görevlerde/öğretici verilen bilgiler işine yarayacak. Yanlış değilsem 1,95 GB indirme boyutu + 1GB ek dosya ve güncelleme ile açılıyor.

2. İnfinity Ops

Bilim kurgu temalı bu oyun klasik can alma oyunlarından. İki takım oluşuyor tıpkı diğer savaş oyunlarındaki gibi. En çok öldüren takım galip geliyor. Yaklaşık 450 MB indirme boyutu gerekiyor.

3. Tanks A Lot

Brawl Stars'ın bir benzeri olan bu oyunda 2 takım bulunuyor. Küçük tanklar öldürme becerilerine göre puan kazanıyorlar ve buna göre çeşitli silah veya ekipman kuşanabiliyorlar.

4. PUB-G Mobile

4Takım halinde veya tek başına oynayabilirsin. 100'e yakın oyuncu girebilmekte bir oyuna. Uçaktan atladıktan sonra yapman gereken görevleri yapıyorsun.

5. Call of Duty Mobile

En beğenilen oyunlar arasında yer alan Call of Duty, iyi nişancılık gerektirir. Ama herkes ana karnından doğma nişancı değil tabi ki. Kendini geliştirebilirsin. Harika oyun.

En iyi online pc oyunları

Bilgisayarın varsa bilgisayardan daha zevkli olduğunu söyleyebilirim. Ben ilk favorim Gta'dan başlayacağım tabi ki.

1. GTA V

Online versiyonu da var tabi ki. Online halinde çok fazla mod değişimi, çeşitli yarışmalar ve eğlenceli parkurlar mevcut. Dilersen arkadaşlarınla dilersen tek başına oynayabilirsin.

2. Counter Strike: Global Offencive (CS:GO)

Yayıncıların göz bebeği meşhur oyundur CS:GO. Görevler halinde ilerleyip kendini savunmaya ve rakibini savunmasız hale getirmeyi hedefliyor oyun. Bazı görevler de bulunuyor.

3. Valorant

Online, birçok oyuncu tarafından aynı sunucuda oynanan en iyi mobil oyunlar arasındadır Valorant. İyi nişan almayı gerektiri, belki bunu oynamadan önce çeşitli sniper oyunlarını denemen iyi olabilir. Ama genelde eğlenceli bir oyun.

Online olarak hem bilgisayar, hem mobil oyunlardan hemen hemen en çok beğenilenlerden kısa bir liste hazırladım. Umarım beğenip indirip oynarsın herhangi birini.

0
    0 Yorumla
  • MrRush
    MrRush Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

MMORPG :

World of Warcraft : Tabii ki ilk tavsiye edilen budur ama pahalıdır biraz haberin olsun.
    Allods Online : Sunucular birleştikten sonra oyuncu sayısı arttı, paran varsa (2500-5000 TL arası) çok iyi oyun.
    Black Gold Online : Yeni açıldı ve oyunun grafikleri çok hoşuma gitti, ama üst düzey bir bilgisayarın varsa sıkıntı. Çünkü 60FPS sınırı var.
    Archlord 2 : Webzen'in yeni, güzel grafikli oyunu. Oyuncu sıkıntısı çekiyor ama yine de şans verilmeli.
    C9 (Continent of the Ninth) : Arcade oyun severim, karakter uçsun kaçsın diyorsan güzel oyun, grafikleri de şahanedir. Yine Webzen yapmıştır.
    Yulgang 2 : Bu da yeni çıkan bir oyun, ben pek beğenmedim ama güzel diyorlar. Grafikler orta derece. Yine arcade/fast attack bir oyun.
    Guild Wars 2 : Dünyada gördüğüm en iyi grafikli oyunlardan bir tanesi, oynanış yönünden çok acayip. Burada 2 satırla anlatamam. 100TL gibi bir fiyata satın alıyorsun ve bir daha para vermiyorsun. Ancak seviye atlama sistemi biraz tuhaf.
    Tera Online : Oyun dünyasının en iyi grafikli MMORPG'si. PvP yönünden biraz sakat ama diğer yönleri bu açığı kapatır.

1
    1 Yorumla
    • MrRush
      MrRush
      +1 yıl

MOBA :

LoL (League of Legends) : Açıklamam lazım mı bilmiyorum. Dünyanın en çok oynanan, taktiksel oyunlarından bir tanesi.
      Dota 2 : LoL'den önce çıkmış, Steam'den ulaşılabilen, LoL'ün aksine tüm Hero'ların açık olduğu oyun.
      Smite : Third Person (Yukarıdan bakışlı, GTA gibi) Moba oyunu. Ben beğendim açıkçası, ilginç bir deneyim.

FPS :

Battlefield 4 / Hardline : Dünyanın en iyi oyunu bana sorarsan şuan. Grafikler şahane, oynanış mükemmel. O savaş alanına girdikten sonra yapabileceklerinin sınırı yok. Hardline yeni çıkan oyun ama tavsiye etmem. Bir sene sonra 5 çıkacak.
      Call of Duty : Ghosts : Bir çok online modu olan, grafikler yönünden oyuncuları isyan ettiren oyun. Ama oynanış yönünden, eğlence yönünden hiç de fena değil. Bilgisayarın biraz kötü ise BF4 yerine bu oyunu almanı tavsiye ederim.
      Crysis 3 : Online modları hakkında bilgim yok, ama bir kaç video izledim güzeldi.

Yorumla
  • Triggerr
    Triggerr Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Selam :)

Rol yapmayı seviyorsan Garry's Mod tercih edebilirsin. Oyun içerisinde çeşitli rol sunucuları var ve aşırı zevkli.

Onun dışında, League Of Legends ve Valorant zaten biliyorsundur ama bilmiyorsan çok aktif oynanan ve aşırı zevkli oyunlardır.

0
    5 Yorumla
    • aleyna_felan
      aleyna_felan
      +1 yıl

İlk bahsettiğin oyun telefona indirilebilecek bir oyun mu

Yorumla
    • Triggerr
      Triggerr
      +1 yıl

Maalesef pc için bu oyunlar.

Yorumla
    • aleyna_felan
      aleyna_felan
      +1 yıl

Nedense laptopuma kıyamıyorum virüs bulaşır felan diye 😂

Yorumla
    • Triggerr
      Triggerr
      +1 yıl

Ha yok steam üzerinden alınıyor bu oyun sorun olmaz korkmayın.

Yorumla
    • aleyna_felan
      aleyna_felan
      +1 yıl

Pek anladığım şeyler değil açıkçası steam felan. Biraz araştırayım. Teşekkür ederim

Yorumla
  • _Centaur_
    _Centaur_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Knight Online, Metin 2, Rise Online gibi MMORPG oyunları tavsiye ederim. Yorumlarda savaş oyunları falan seviyorum yazmışsın. İlgini çekebileceğini düşünüyorum. Mobilde fazla seçenek yok pubg oynuyordum bıraktım.🌸

1
    0 Yorumla
  • Triggerr
    Triggerr Takip Et
    +1 yıl

Selam :)

Rol yapmayı seviyorsan, Garry's Mod oynamanı öneriyorum. Çeşitli rol yapma sunucuları bulunuyor ve hogwarts'ta öğrenci olmaktan tutunda aklınıza ne geliyorsa yapabilirsiniz. Savaş tarzı istiyorsanız valorant güzel olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Triggerr
    Triggerr Takip Et
    +1 yıl

FPS seviyorsan VALORANT oynayabilirsin eğer MOBA severim diyorsan League Of Legends oyna.

1
    0 Yorumla
  • AslındaKimimBen
    AslındaKimimBen Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Deep Rock Galactic; ben de epey zamandır girmiyorum fakat şu zamana kadar gördüğüm, en keyif veren oyunlardan. Zaten oyundan da anlayabilirsin rahatlıkla.

1
    0 Yorumla
  • forevyer
    forevyer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 43%
    +1 yıl

legend online, darkensang online, shaia , kungfu online, silkroad, lol, kıyamet savaşcıları online, travian, kristal kanatlar, sims , first blood, chaos angel, bombom, leauge of elite aklıma bunlar geldı hepsınıde oynadım :D dene

0
    0 Yorumla
  • xᴇɴᴏᴍᴏʀᴘʜ
    xᴇɴᴏᴍᴏʀᴘʜ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

M2 yorumunu gördüm pvp önerebilirim istersen ya da yeni mmo istiyorsan 30 ağustosta çıkacak bi tane var, Black Desert da oynayabilirsin o da sağlam bir mmo dur

0
    0 Yorumla
  • yiğit327
    yiğit327 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 81%
    +1 yıl

Strateji oyunu oynarsan mobilde ARMY MEN STRİKE oyununa beklerim oyunda çok fazla şey var 1aya yakındır oynuyorum hala yeni şeyler öğreniyorum çok güncel oyun

0
    5 Yorumla
    • Bokubuncuk
      Bokubuncuk
      +1 yıl

Bı bakayım hocam teşekkür ederim

Yorumla
    • yiğit327
      yiğit327
      +1 yıl

Yalnız oyunu tek zor oynarsın bana ihtiyacın ola bilir büyük birlikler yenileri çok eziyor

Yorumla
    • Bokubuncuk
      Bokubuncuk
      +1 yıl

Bu mobil oyunmus fakat

Yorumla
    • yiğit327
      yiğit327
      +1 yıl

İlk yazdığım yorumda mobilde diye söyledim !

Yorumla
    • Bokubuncuk
      Bokubuncuk
      +1 yıl

Dikkat etmemisim bilader ne bu atar

Yorumla
  • BöyleBuyurduKültür
    BöyleBuyurduKültür Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Lostark Eu'ya geliyormuş. İzometrik MMORPG tarzında bir oyun, vuruş hissi ve görsel efektleri ile de eğlenceli anlar yaşatacak gibi duruyor. :))

0
    0 Yorumla
  • Emmigelburaa
    Emmigelburaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

PC oyunu için arıyor isen Valorant, LoL, CS 1.6 go, COD başka oyun hatırlamıyorum ya da bilmiyorum 🤷‍♂️😅

0
    0 Yorumla
  • SadeceAyaz
    SadeceAyaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Pc ise battlefield serileri, cod serileri, squat, arma3, titanfall serileri, apex legend, daha basit istersen zula, combat arms, wolfteam, warface,

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

valorant indiriyorum oynadın mı hiç

Yorumla
    • SadeceAyaz
      SadeceAyaz
      +1 yıl

Yok o oyunlar beni sarmıyor ben daha çok battlefield filan oynuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bi de ona bakıyım

Yorumla
  • SiriSevecen
    SiriSevecen Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

MStar - Jadde - Secondlife - başka aklıma gelmedi a :( şey var süper kahraman olmak istiyorsan DC UNIVERSE var

0
    1 Yorumla
    • aerveen
      aerveen
      +1 yıl

secondlife güzel mi bende başlıyacağım ama emin değilim

Yorumla
  • DüzÇizgi
    DüzÇizgi Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Haaıyyyyyyrrrrrrr lola başlama. çocuk oyunu o yaa. basit grafikler ve basit taktikler kullanıyosun. Ve takım oyunundan yoksunsun. Sakın başlama şu oyuna dota2 ye gel. kardeşim. Kimseyi kaybetek istemiyorummmm. :(

1
    0 Yorumla
  • Emmigelburaa
    Emmigelburaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Counter-strike 1.6 veya go, Gta VC, SA,3,4,5 COD Serisi, Valorant, LoL

1
    0 Yorumla
  • TavsiyemeUy
    TavsiyemeUy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Metin2 güzeldir ama uzun süre oynamalısın yoksa pek zevk alamazsın

1
    0 Yorumla
  • Emrys43
    Emrys43 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Hala aktif mi üyeliğin ve oyun arıyor musun bilmem ama Dragon's Prophet tavsiye eserim yeni açıldı 10 günlük bir oyun gerçekten çok güzel

0
    0 Yorumla
  • Adımı-KS-Koydum
    Adımı-KS-Koydum Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

NFSW

araba oyunu da ben seviyorum diye yazdım pembe kimliğin olmasıyla hiç alakası yok ehe =_=

1
    1 Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Tabisi o yüklü severim kendisini :D

Yorumla
  • FdRatgor
    FdRatgor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

League of legends eger oynamak istersen beraber oynayabiliriz :D

1
    2 Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Aklımdaydı, denicem bak :)

Yorumla
    • FdRatgor
      FdRatgor
      +1 yıl

Denemelisin çok sarıyor :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/tg4jaPxPODo
    0
    0 Yorumla
  • natsu
    natsu Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

kızlarda bu günlerde online oyunlara pek sarmaya başladı hayırdır peşinizden koşan mı yok :P

1
    4 Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Komik değildi :D Ben oldum olası oyun severim sadece yeni macera ve eğlenceler gerekti. bir zamandan sonra aynı oyun sıkıyor :D

Yorumla
    • natsu
      natsu
      +1 yıl

ne oynuyorsun online oyunlardan peki

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

S2, NFSW, Mstar bir ara baktım, bıraktım.

Yorumla
    • natsu
      natsu
      +1 yıl

sıkıcı s2 fazla gibi ama bir kıza

Yorumla
  • ThatsGood
    ThatsGood Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

world of warcraft bana göre mmorpg oyunlarının atasıdır.
    tek sıkıntısı aylık belli bir ücret ödüyorsun.

1
    0 Yorumla
  • bahtsızôrdek
    bahtsızôrdek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

SRo , Knight Falan benim hoşuma giden eskilerin oyunu

1
    0 Yorumla
  • sentenced
    sentenced Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Skyrim online - Starwars The old Republic, warhammer:40k online - WOW -

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Paran varsa Zula oyna veya Steam dan oyun al şu an Steam da oyunlar indirimde

0
    0 Yorumla
  • BirYudumİnsanlık
    BirYudumİnsanlık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Ya netcen boşverr git mesaj atıp dur birine sıkılmazsın

1
    13 Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Anlaşabilceğim, konuşmaktan sıkılmayacağım birini bulayım sonra atarım :D

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Beni arıyorsun :)

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Tabi ya, ulaşamıyorum niye açmıyorsun telefonunu!

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Ödemeli atma sende

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

:D:D:Dd

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Başa 135 koymadan dene bak açıyormuyum ozman

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Tamam :D

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Dalga mı geçyon gizliden arıyor bu sefr. açmam gizli ben. sapıkmısın

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Bak odar aradık gitti eic gördünmü

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

. d:D:D

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Bide gülüyor bak bak. özele gelirmsin

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Naptım ya :D

Yorumla
    • BirYudumİnsanlık
      BirYudumİnsanlık
      +1 yıl

Gel sen gel çok kötüsün sen :))

Yorumla
  • Benny
    Benny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Knight Online oyna fakat kız olduğunu söyleme ümüğüne çökerler

0
    0 Yorumla
  • madworm
    madworm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Knight Online oyna.. yüklemesi biraz sürer ama güzel oyun.

1
    0 Yorumla
  • CaptainRiley
    CaptainRiley Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Fps seviyorsan Warzone tabiki battle royale seviyorsan mp istiyorsan cold war ya da vanguard olabilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

cod warzone forza horizon 4 insurgency sandstorm (eşi benzeri yok)

0
    0 Yorumla
  • kesanlı022
    kesanlı022 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Abe BORA MMOFPS unutmuşsunuz. Oda kıyak oyun Onu da ekleyin listeye

0
    0 Yorumla
  • FiqHSHoT
    FiqHSHoT Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

PC mi Mobil mi?

1
    5 Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

Yorumlara baktım da cevap vereyim dedim 😄 Mobil olarak AOV, Asphalt 8, Call of Duty Mobile, Pubg Mobile başka da bildiğim yok bu kadar 😄😇

Yorumla
    • turuncusaclibikiz
      turuncusaclibikiz
      +1 yıl

Pubg mobile oynuyorum ama sarmiyo artik ya oyle arada bakip cikiyorum

Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

Şimdi Arcane geldi ben güncelledim bakacağım LoL le birleşmişler 😄 Arena of Valor u deneyebilirsin COD Mobile de pubg gibi çok bakmana gerek yok yani Asphalt 8 yarış oyunu şarkılarla beraber güzel yarış keyfi sürebiliyorsun 😇

Yorumla
    • turuncusaclibikiz
      turuncusaclibikiz
      +1 yıl

Hepsine bakcam tesekkur ederimm

Yorumla
    • FiqHSHoT
      FiqHSHoT
      +1 yıl

Her zaman 😇

Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

ne tür oynuyorsun?

1
    2 Yorumla
    • turuncusaclibikiz
      turuncusaclibikiz
      +1 yıl

Savas genelde

Yorumla
    • SAblaK
      SAblaK
      +1 yıl

pc de oynayacaksan, new wolrd oyna

Yorumla
  • Mmaraşlıı46
    Mmaraşlıı46 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Mobil mi pc mi

1
    2 Yorumla
    • turuncusaclibikiz
      turuncusaclibikiz
      +1 yıl

Mobil

Yorumla
    • Mmaraşlıı46
      Mmaraşlıı46
      +1 yıl

Mobil legends bang bang var

Yorumla
  • MerakimdanSoruyorum
    MerakimdanSoruyorum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

Asphalt 8 kesin oyna araba yarisi ama heyecanli

1
    4 Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Sevmiyorum :/
      Need For Speed World çok sağlam.

Yorumla
    • MerakimdanSoruyorum
      MerakimdanSoruyorum
      +1 yıl

Aslinda nasil bise istiyorsun strateji savas yaris simulasyon aklinda bise var mi?

Yorumla
    • Angelscry
      Angelscry
      +1 yıl

Silah oyunlarına bayılıyorum s2 tarzı. Başka kategori de olabilir. Veya yüksek çözünürlüklü olması çok önemli. Çizgi film gibi oyunları sevmem. Bir de uğraştırmasın kolay yüklensin, oh ne güzel :D

Yorumla
    • MerakimdanSoruyorum
      MerakimdanSoruyorum
      +1 yıl

Sniper 2 oyna c ekran karti ne kadar paylasimli mi?

Yorumla
  • ImLORD
    ImLORD Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hemen rusta başla zaten indirimde şu an.

0
    0 Yorumla
  • therapistcat
    therapistcat Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Tft oyna güzel vakit geçirirsinnn

0
    2 Yorumla
    • aleyna_felan
      aleyna_felan
      +1 yıl

İlk defa duydum bakayım kolay birşey mi 😂

Yorumla
    • therapistcat
      therapistcat
      +1 yıl

pek zor değil :D takıldığın yerde soru sorabilirsin

Yorumla
  • Baturözgül
    Baturözgül Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Telefonda mı yoksa bilgisayar mı

0
    33 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

pc

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Nasıl oyunları oynuyorsun shooter simülasyon gibi mi yoksa fark etmez mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ben metin 2 cull of duty shaiya alan oynuyodum level atlamalı kasılmalı istiyorum bu sefer online ya da benım oynayabılecegım cs mesela korkuyorum cesaret edemıyorum oynayabılırmıyım dıye

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Hmm ilk başlarda her oyun zor gelir oyunu öğrenince kolay korkmana gerek yok oynayabilirsin ben call of duty warzone battlefield ve r6 gibi oyunlar oynuyorum zaten dünya da en çok sevilen oyunlar bu tarz oyunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

şu an ne oynuyosun mesela ille de bunu oyna dedıgın var mı indiriyim de bana yol gosterırsın

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Bikaç gündür sadece call of duty warzone oynuyorum bedava zaten hemen indirebilirsin battle royal tarzı oyun ama kazanmak aşırı zor ben bile şimdiye kadar 2 veya 3 defa kazandım 😔 jjsjssj arkadaşlarla oynanması gereken bir oyun ben hep tek başıma oynuyom arkadaşlarım gelmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bakıyım online mi bu

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bu her zaman ücretsiz dimi indiricem çünkü

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

huuuuuu

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Noldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

oyunu nerden indiricemi bulamadımm

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Steam dey yok mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

steam diye bisey var oyun indirilen yer

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Evt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

indiriyorum şu an canım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

türkçe yama var mı bunun

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Canım mı😳

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Yok galiba ben almanca oynuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

almanca mııııııııııııı

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Evet jsksjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

e ben anlamadan nasıl oynicam

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Türkçe yoksa ingilizce yap

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Anlamayacağın şeyler olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

baska oynadığın ne var

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Baya oyun var ama onlar ücretli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

hmm anladımm

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

İstersen başka oyun isimleri de vereyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

olurrr

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Apex legends var bu da ücretsiz cs go falan tanıyosundur zaten. Enlisted de ücretsiz diye biliyorum ama emin değilim. Escape from tarkov, Insurgency sandstorm, call of duty serisi, rainbow six siege. Bunlarda ücretli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bakıcam hepsine çok sağol canım

Yorumla
    • Baturözgül
      Baturözgül
      +1 yıl

Sorun değil☺️ sjsksj

Yorumla
  • gokhanncesur
    gokhanncesur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Kelimesi savaşı oynayalım gel senle😊

0
    0 Yorumla
  • AliFerhatXD
    AliFerhatXD Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 42%
    +1 yıl

Lol cidden çok iyidir ama alışman zaman alabilir.

0
    0 Yorumla
  • MissySoul
    MissySoul Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

world of warcraft ama paralı :))

0
    0 Yorumla
  • ahmett1133
    ahmett1133 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

micro volts güzel bir oyun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bedavaoyunoyna.biz online ücretsiz oyun oynayabilirsin

0
    0 Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Rift
    neverwinter iyidir

0
    0 Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

M-Star Gibi Demiş Sizin Önerdiklerinize Bakın :D

0
    0 Yorumla
  • AykAnk06
    AykAnk06 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

Ne tür seviyorsun

1
    2 Yorumla
    • turuncusaclibikiz
      turuncusaclibikiz
      +1 yıl

Hic fark etmez

Yorumla
    • AykAnk06
      AykAnk06
      +1 yıl

Knight online

Yorumla
  • emin97
    emin97 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Pubg New state oynayacak biri arıyorum bende

0
    0 Yorumla
  • ERD3MiR
    ERD3MiR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Agar io zman geçirmek için ideal

0
    0 Yorumla
  • Uyumsuz_
    Uyumsuz_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Thé crew ama paralı pampa

0
    0 Yorumla
  • fırtınaaa
    fırtınaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Silkroad oyna server Gemini beklerim

1
    0 Yorumla
  • ahsencan2
    ahsencan2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

sisi giydirme oyunları

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Movie star planet diye bir oyun online

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Clash of clans iyi strateji oyunu öneririm.

0
    0 Yorumla
  • Zitrımax034
    Zitrımax034 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Keşke bende evde tek kalsam uzunca bi süre

0
    0 Yorumla
  • RoGeR
    RoGeR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Darkness reborn. (Mobil)

0
    0 Yorumla
  • Destroyer01
    Destroyer01 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

league of legends oyna

0
    2 Yorumla
    • Gladio32
      Gladio32
      +1 yıl

Lol zaten o :D

Yorumla
    • Destroyer01
      Destroyer01
      +1 yıl

@Gladio32 yapmaya😏

Yorumla
  • barannq
    barannq Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

LoL dicektim de demişler. d

1
    0 Yorumla
  • 34efsane
    34efsane Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Aion , Tera , Shaiya, Cs

1
    0 Yorumla
  • elmaskeri
    elmaskeri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Metin2 oyna muptelasi olursun

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Online oyun önerisi alabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Online oyun önerileri? 8 cevap verildi
Online oyun önerisi olan var mı? 10 cevap verildi
Online oyun önerisi verir misiniz? 7 cevap verildi
Saracak online oyun önerebilir misiniz? 3 cevap verildi
Online oyun önerisi? 8 cevap verildi
Online oyun önerisi? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨