Ryu ile aduketi birinci sıraya alalım, ikinci sıraya M. Bison'u yazarım. Bildiğin uçuyordu rakibe, ayrıca çok güçlüydü. Üçüncü sıraya da Blanka'yı koyarım, elektrik veriyordu 😃
Street Fighter'da hangi karakterlerin özelliklerini seviyordunuz?
Akumanın bi saldırısı vardı kanser olduğum onu attığında garanti ölüyoduk. Hatta o saldırıyı rage art olarak tekken 7de akumaya eklediler çok bozuk çok. Dıe 1000 times diyodu kullanımda.
thilsim dalsim diyorduk onun eli kolu uzundu normal şartta kimseyi yaklastirmaz yanına :) ama karakterim benim ken ile jiletti karizmalarindan dolayi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Street fighter ın atari oyunlarında favorim ryu idi. Dönen tekme ile 2. oyununu arka arkaya bitirmişliğim çok pc ye geçince 4 ve 5 orada ken in komboları daha çok gelmişti bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Oynamadım ama az önce inceleyim dedim RAINBOW MIKA diye bir karakter hoşuma gitti :D
Eski karakterler daha hojjdur o ne öyle 😃
Aaaa bu yeni karakter mi :D
Akumanın bi saldırısı vardı kanser olduğum onu attığında garanti ölüyoduk. Hatta o saldırıyı rage art olarak tekken 7de akumaya eklediler çok bozuk çok. Dıe 1000 times diyodu kullanımda.
thilsim dalsim diyorduk onun eli kolu uzundu normal şartta kimseyi yaklastirmaz yanına :) ama karakterim benim ken ile jiletti karizmalarindan dolayi
Street fighter ın atari oyunlarında favorim ryu idi. Dönen tekme ile 2. oyununu arka arkaya bitirmişliğim çok pc ye geçince 4 ve 5 orada ken in komboları daha çok gelmişti bana
oynamadım bilmiyorum :D ama daha büyüsel bir şey varsa o benm favorım olur
Guile ve Vega adamdır
Uuu jiletçi 😃
Dayak yiyince perişan oluyordu garibim dsjkghkdsajg
Şaftı kayıyordu bildiğin 😃
Bi tane de tekken sorusu patlat bari
Yarına artık kral 😃 kotayı doldurduk
Ryu ile ne dövüşürdüm be 😄
Guzel oyundu ya eskiler bir. başka. idi
Ken favorimdi
Blanka 💪🏼
Hiç oynamadım.