Merhaba, Oyunculuğuma bir yüzdelik dilim vermem gerekirse çok fazla çeşit oyun oynamadığım için %30-40 arası bir puan verebilirim. Onun dışında oynayış stilime en azından hakim olduğum oyunlarda yüzde 85-90 arası bir puan verebilirim. Sonuçta her oyunda başarılı değil ama ilgimi çeken sevdiğim oyunlarda gayet başarılıyım. Oyunu öğrenmem muhtemelen 2-3 gün sürüyor, devamında da orada direkt kasılmaya yöneliyorum.
%90 olarak bir oran verebilirim kendime 11 yaşından beri oyunların içindeyim gerçi 11 yaşındaki biri nasıl olur da oyun oynar oynayamazdım tabi
çoğu oyun mantık üzerine tasarlanmış ps1 oyunlarıydı ama ilgim vardı kötü de değildim aslında sadece çabuk takılıyordum ve takıldığım yerde fikir yürütemiyordum onun içinde ilerlemede zorluk çekiyordum
bu arada %10 u online oyun oynamadığım ve oyun seçtiğim için kestim
gamer dediğin oyun seçmez önüne ne gelirse oynar oyun kabiliyeti ve çözümü çok yüksektir ama ben her şeyi oynamıyorum grafiksel olarak kötü görünümlü bir oyunu asla oynayamam veya 2d bir bilgisayar oyununu oynamam o ne öyle 8 bitlik atari oyunları gibi
sonuç olarak hikayeli ve grafiksel olarak güzel oyunlar özellikle tps türü oyunlar oynadığım için yarı gamer olabilirim :D
Nereden baksan 12-13 senedir oyun oynuyorumdur. Oyun bilgisi konusunda kendime aşırı puan veremem. %20-30 belki derim çünkü aşırı oyun var ve her oyunu deneyimlemem ama oyun oynayış stilime %80-90 veririm. Girdiğim oyunda alışmam birkaç gün sürer ve beğenip devam edersem herhangi bir elo, rütbe ya da turnuva falan varsa en üste çıkmadan, sıralamaya girmeden ya da kazanmadan bırakmam :D
Çok iyi değilim hiçbir oyunda çünkü hiçbir oyunda kendimi geliştirmiyorum bunun yerine her oyunu denemeye çalışıyorum. Yüzde kaç gamerim konusuna gelirsek de bence %78 falan olabilir. Oyun disiplinlerini çabuk kavrıyorum. Ekipman olarak yeni başlayan birisine göre gayet uygun bilgisayara sahibim. Onun dışında belli bir oyunda bilgi sahibi olmak da bizi gamer yapar. Bu konuda da iyi olduğumu düşünüyorum.
vaktimi ya duvara bakip aglayarak ya da oyun oynayarak geciriyorum gelecekte de oyun gelistiricisi olacagim ama bana gamer diyen olursa hic acimam girtlagini soker popisine sokarim
3-4 tane monitorüm, bir sürü kulaklığım ve ekipmanım olmasa da elimdekilerle oynuyorum. Gamer olmak gibi bir amacım yok. Ama bazı oyunların kalbimi çaldığı aşikar ₪