Gamer Genshin Impact İnstaller sorunu nasıl çözülür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Daha önceden oyunu oynuyordum fakat silinmiş. Bugün tekrar indirmeye calıştım ama "The client is currently running. Continuing installation process wil close the client" şeklinde bir uyarı veriyor. Ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Kabul ediyorum fakat yine aynı uyarıyı veriyor. Genshin Impact İnstaller sorunu nasıl çözülür? Cevapla Oyun Soruları İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AhMET302 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sil tekrar dene hafızan yeterli mi 0 5 Yorumla AhMET302 +1 yıl 5incş bölümdeyim Yorumla Soran +1 yıl Silip tekrar yükledim zaten 3 defa ama olmuyor hafızamda yeterli bir türlü çözemedim. Yorumla AhMET302 +1 yıl Wi-Fi ile dene telefon markam nedir Yorumla Soran +1 yıl Zaten wifi ile denedim olmayınca ayrıca bilgisayardan indirmeye calisiyorum Yorumla AhMET302 +1 yıl Vardır bir şey ki engel yapıyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sil tekrar dene hafızan yeterli mi
5incş bölümdeyim
Silip tekrar yükledim zaten 3 defa ama olmuyor hafızamda yeterli bir türlü çözemedim.
Wi-Fi ile dene telefon markam nedir
Zaten wifi ile denedim olmayınca ayrıca bilgisayardan indirmeye calisiyorum
Vardır bir şey ki engel yapıyordur
nereden oynuyosun