Gamer En değişik, en ilginç oyun repliği sizce hangisi? reisaga Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben LoL den örnek vereyim. Meşhur Trol Kralının sözü. En tehlikeli iki trol ben ve kolestrol.Size ilginç gelen replikler hangi oyun ve karaktere ait?Not: Görsel birazkorkunc olabilir aman dikkat😅 En değişik, en ilginç oyun repliği sizce hangisi? Cevapla Oyun Soruları Replik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Half life 2 “The right man in the wrong place can make all the difference in the world.”Yanlış yerdeki doğru adam, dünyadaki tüm farkı yaratabilir. Sözü en güzel söz bence 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Gamer konusunda 469 cevap paylaştı. Oyun repliklerini dikkate almıyorum. 0 0 Yorumla
BüyüArtıkBüyüNeOyunu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir varım bir yokum... 0 1 Yorumla BüyüArtıkBüyüNeOyunu +1 yıl Al sana bir kaya nerene dayarsan daya djsjsj Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kalamar oyunu 😅mantığını anlayamadım. 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Al sana bir kaya nereye dayarsan daya 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Half life 2 “The right man in the wrong place can make all the difference in the world.”
Yanlış yerdeki doğru adam, dünyadaki tüm farkı yaratabilir. Sözü en güzel söz bence
gta5
Oyun repliklerini dikkate almıyorum.
Bir varım bir yokum...
Al sana bir kaya nerene dayarsan daya djsjsj
Kalamar oyunu 😅mantığını anlayamadım.
Al sana bir kaya nereye dayarsan daya 😂