Oyunlara para yatirir misiniz? Sebepleriyle birlikte dusuncelerinizi belirtin lutfen
Veririm
Vermem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
Oyunlara iki sebepten ötürü para yatırıyorum birisi yatırım anlamında yani hesabı geliştirip ondan para kazanmak için diğeri ise tamamen zevk için beğendiğim bir şey olursa oyunda onu satın alıyorum. Hatta buna çok saçma bakanlar var ama bu benim için bir hobi olduğu için insanları zevklerine karışmamak gerekiyor veya zevklerini yadırgamamak lazım.
Sigara bağımlılılarının günlük paket sayısından daha az para harcıyorum.
Mesela beğendiğim bir oyun olursa 20-30 lira onu alırım. Oyun içinde çok pahalı olmayacak şekilde DLC de alıyorum.
En çok ETS 2 için para harcamışımdır. Oyunu bilenler hak verecektir ki bu tır simülasyonu için uzun yollar şart gibi bir şey oluyor. Çünkü oyunun kendi haritaları çok küçük olduğundan bir zaman sonra tekrara giriyor ve oyundan soğutuyor.
Evet oyunlara para veririm. Çünkü oyun yapmak için ciddi bir bilgi birikimi ve emek harcanıyor. Yazılımcıları desteklemek ve sektörün daha da ileri gitmesi için bazen steam'da yeni çıkan fakat oynamayadığım oyunları da satın alıyorum.
eğer oyun ücretsiz ise, oyun içi satın alma mutlaka yaparım.
Oyun bağımlısı değilim sevdiğim oynayacağım bir oyun olursa para veririm onu da indirim de alırım her oyunu da almam gerekirse satın alırım genellikle korsan takılırım
Cevap
40Cevap
Vermem, ben oyuna verilen paraya acırım, tamam eğleniyorsun ama kumar gibi yapmak saçmalık, bir süre sonra bu alışkanlık haline gelir, varsa eğer oyuna para veren bence kendine bir çeki düzen vermesi gerekir, ilerde kendisi için sıkıntı haline gelir.
Oyunlarla işim olmaz.
Para yetmez oyun işine.
Oyun hem para hemde zaman ister ve bir şey de kazandırmaz.
Üniversite döenimimde neredeyse hiç para vermezdim ama iş sahibi olup da maaş almaya başladığımdan bu yana oyunlara para harcarım...
Oynamak için satın alırım ama içindeki bir skine veya başka bir şeye para vermem. Orjinal oyun satın alıp oynamak varken korsan indirip bilgisayari yavaşlatmam virüs kaçınılmaz çünkü
Bazı zamanlarda vermişliğim olmuştu, sebebi basit p2w para çok bende g*tüme sürüyorum o yüzden
Hoşuma gidiyor kutu falan açmak bugüne kadar 1 2k vermişimdir şu an hesap 40 50k ediyordur.
Vermem oynamak istersem bi şekilde o oyuna internetten ulaşırım ;)
Oynarken ödenen aylık ücret vardır ona öderim bazen
bir kaç oyuna para verdim, çok bağımlısı olacağım bir oyun olursa makul paralar harcayabilirim yine
istedigim bir oyunsa Veririm çünkü aldıgım zevk daha önemli
Bence çok saçma oyunlara para vermek ne gerek var ki
Zamanında bi takım paralar döktüm ama şu an çok anlamsız geliyor
asosyal ezik bir mal iken çok verdim de bıraktım çok daha mutluyum
Muhtemelen oynadığım her oyuna en az bir defa para yatırmışlığım vardır.
Fazla pahalı olduklari icin asla para vermem.
Oyunlarla uğraşacak yaşı geçtik
Daha 1 kuruş vermedim
Oyun asla para vermem çünkü gereksız
Sinema veya Kitap olabilir
Veririm.
steam üzerinden bir çok orijinal oyun satın aldım
Vermeyin verdirmeyin.
Para vermem video izler level atlatırm
Birkaç oyuna verebilirim
Oyun oynamam, oynasam da para vermem
Zamanında yapmışlığım var ama daha vermiyorum
Vermem. Bana göre değil.