Valorant Bu Oyun Senin İşletim Sisteminde Çıkmadı hatası çözümü nedir? Valorant işletim sistemi hatası neden olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burada gördüğün videoyu izleyebilirsin ama ben sana özetleyeyim...
Oyunu silip tekrar yüklemek bir çözüm olabilir yorumlardan anladığım kadarıyla bu geçici bir hata ve yüklediğin anda olan bir çeşit saçmalık vb bişeyden kaynaklı oldu. Eğer oyunu tamamen silmek istemiyorsan oyun dosyalarına gir ve birkaç küçük boyutlu dosyayı kes başka bir yere yapıştır bu şekilde sistem dosyaların eksik olduğunu anlayıp bir dosya doğrulaması yapacak... Bu aslında çözüme kavuşturur seni ama olmama ihtimali de var hiç olmadı oyunu tamamen sil ve yeniden yükle...
Eğer işletim sistemin windows XP veya windows 7 ise bunu windows10 ile güncellemeni tavsiye ederim. Windows 11 halihazırda oyunlar için biraz sıkıntılı ama özellikle valorant için ek ayarlar yapman gerekiyor diye biliyorum... Secure Boot, TPM-2.0 vb şeylerle uğraşmak hiç hoş değil...

1-) En az 8 GB bir flash bellek ihtiyacın var, ya da doğrudan yükseltme aracını indirip sistemini windows 10'a yükseltebilirsin amaa bu çok fazla gereksiz yer kaplar ve windowsu yavaşlatır bunu hiçbir zaman önermiyorum.
2-) Rufus açık kaynak yazılımını bilgisayarına indir ve eski nesil bilgisayarlar için MBR veri formatını yeni nesil UEFI sistemler için GPT seçebilirsin.
3-) Bilgisayarına indirdiğin windows 10 iso dosyasını senin için 'rufus' yazılımı kuruluma hazır hale getirecek... Bunu yaparken dikkat et, flash belleğine format atılacağı için içerisinde yedeklerin ya da önemli dosyaların olmasın!
->> Microsoft üzerinden win10 iso indirebilirsin: www.microsoft.com/.../windows10
4-) Şimdi her şey hazırsa bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ve başlangıç ekranında BOOT menüsüne girmek için bilgisayarının anakart üreticisinin ne olduğuna göre değişen tuşlara basıyoruz...
https://images.app.goo.gl/jDbPrji83J1zvMjj9 tıpkı burada gördüğün gibi... açılış ekranında zaten bu yazı hızlıca geçer... ama bunu göremiyorsan korkma anakart üreticileri hangi düğme nereye giriyor hepsini bilmek kolay değil... buyurun buradan bakabilirsiniz: www.technopat.net/.../
5-) BIOS'a ya da BOOT menüsüne girdiysek buradan bilgisayarın önce neyi çalıştıracağını seçmemiz gerekiyor aslında bunu sadece 1 kere kullanacağımız için BIOS'tan değilde BOOT menüsünden yapsak daha iyidir ama hiç farketmez BIOS'u açtınız diyelim hemen üst menülerden ok tuşlarıyla BOOT' menüsüne gelin. bkz: https://images.app.goo.gl/ghBLR7rpPZeKZS3f7 burada usb flashı - ve + işaretleriyle en üste taşıyın...
6-) Artık bilgisayar sorunsuzca kuruluma geçmiş olması gerekiyor... burada klavye ve dil seçeneklerini belirledikten sonra en önemli bölüme direkt olarak atlıyorum...
https://images.app.goo.gl/tKSMUQoxe2zr7wzn8 bu ekranı göreceğiniz zaman bir dk durun!!!
Çünkü burada özel (gelişmiş) seçeneğini seçin ve kurulumdan önce yedek aldığınız diski sağ salim bırakın dursun ama windowsun kurulu olduğu "C" diskini silmemiz gerekiyor şimdi onu seçin ve sil butonunu seçin. Daha sonra "Yeni" butonuna tıklayıp onaylayın... Yeni windows 10 bu alana kurulacaktır.
Anlatacaklarım bu kadar umarım senin işin çok daha basittir.. Kolay gelsin
örnek windows10 kurulum videosu:
@KürkMantoluHayri vallahi bu çocuk hak ediyor ya
aağğğ ama neden yoruma bıraktın görüşünü 🥺 dur editleyeyim
@KürkMantoluHayri helal olsun işte feraset işte cesaret işte adam gibi adamlık
Sşdmğwşdekdl kızı değilim ama hayranıyım hayrinin
#teşekkürler @KafamKarışıııkk @KürkMantoluHayri @ksFırsat
<3 <3
Karşim valla benlik bir durum yok hepsi kürkmantoluhayrinin asaleti
@KafamKarışıııkk estağfurullah <3
Merhaba,
Bilgisayarların belirli bir işletim sistemi vardır bunlar parça parçadır kısacası her şey paradır. Parçaların belirli bir yükseklik derecesi vardır yani bi iyi hızlı çalışanlar vardır yüksek seviyeli işletim modelleri bi de düşük seviyeli işletim modelleri..
Donanımsal kaynaklı bazı bilgisayarlar bazı uygulamaları açamaz. Seviyesi veya eriştiği nokta sınırlanır bilgisayar kendini zorlasa bile açamaz ve böylece o oyun ya da program açılmaz. Bu da kısacası açmaya çalıştığın bilgisayarda o oyunun desteklenmediğini yani o oyunu kullandığın bilgisayarda açamazsın.

Aslında işletim sistemleri ikiye ayrılır;
MacOs çok fazla oyun için tercih edilmemektedir. Genel olarak iş sektöründe şirketlerde firmalarda veya büyük holdinglerde dosya aktarımı vs için kullanılmak için alındığı için oyun bazlı bir performans verememektedir. Genel olarak da çevremde MacOs işletim sistemiyle oyun oynayanı görmedim. Piyasaya çıkan MacOs sistemlerinde tanıtımında da zaten böyle oyun performansı için tasarladık diye bir ibare duyulmadı henüz.
Windows işletim sistemi genel olarak oyuncuların tercih ettiği sistemdir ve rahatça söyleyebilirim ki herkes bu sistemi kullanmaktadır. Bu sistemde parça bazlı çok geniş olduğu için her çeşit bilgisayar parçası bulabilirsiniz. Performanslı ve yüksek performans veren parçalar doğal olarak pahalı şuanda.
O yüzden düşük bir bilgisayar sistemine sahipseniz yine de oyunu açamayacaksınızdır veya oyunu oynamakta zorlanırsınız. Nedeni ise bilgisayar yüksek bir kalite de oyunu kaldıramayacağı için açmakta ve oyunu sunmakta zorlanır, böylece bilgisayar oyunu açamaz veya açıldıysa da oyun içinde hareket etmeniz zorlaşır.
İşletim sistemi ve donanımsal parça sistemini oyunun sistem özelliklerinden kontrol edebilirsin ve karşılaştırmasını yapabilirsin. Böylece bir oyunu oynamadan ve başlamadan önce benim bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı? diye düşünmeden indirirsin ya da yok olmaz diyip hiç uğraşmana gerek kalmaz. :)
Cevap
22Cevap
Bu sorunun olmasının bir çok sebebi olabilir. En çok karşılaşılansa bilgisayarının donanım sisteminin oyun için eski olmasıdır. Sürücülerini yenilemeyi denemelisin, bu sorununu çözecektir. Velev ki olmadı o zaman bilgisayarında yeterli alan olmayabilir. Bu da yine sürücülerin dolu olmasından kaynaklıdır, bilgisayarında hiç bir şey olmayabilir ancak eskiden olan dosyalar hala korunuyor olabilir, bilgisayarına format atmayı deneyebilirsin.
Bir diğer ve çözümü olmayan sorunsa, bilgisayarın gerçekten çok eskidir ve valorant artık bu bilgisayar işlemcisinde çalışmıyordur. Ya da çalışsa da sorunlar meydana geliyordur bu sebeple şirket olumsuz yorumlar almamak için belirli bir donanıma sahip olmayan bilgisayarların oyunu açamaması için böyle bir politika geliştirmiştir.
İyi oyunlar dilerim, umarım ilk ikisinden biridir ve sorun çözülür yoksa dolar olmuş 10tl bu devirde bilgisayar da alınmaz. (Alınmaz derken, para yok alamayız yani. Sizde varsa onu bilemem tabii :D)
İşte gerçek bir anime girl
@RazielNisroc ahahah teşekkürler :D
Güvenlik ayarlarında böyle bir seçenek varsa ve bunu işaretlediyseniz başka yerden açılmayabilir. Ben mesela telefonum ve kişisel bilgisayarım dışında hiçbir cihazın hesaplarıma erişimine izin vermiyorum.
Bilgisayarın UEFI işletim sistemi değildir. Windows 10 installer ı indir Sonra başka bir PC için oradan x64 bit i seç indir rufus uygulaması ile Flaşbelleği ayarla ve PC ye format at ya da
C:\Users\asus\AppData\Local\Riot Games\VALORANT dosyasını sil tekrar dene olmazsa Riot Repair Tool indir bak o da olmazsa bilet gönder.
bendede olmuştu bu hata bilgisayar kapatıp açtım düzeldi
Valoranti kaldirmiyo yani. kiz bu arada eklesene oynariz
Sürüm desteğini kalkmış olabilir. Eğer hala aynı ise sil tekrardan yükle kendisini onaracaktır
Bilgisayarının sistemini güncelleyecek bir maddi duruma sahipsen ekran kartı anakart ssd yükselt hata mata kalmaz
İşletim sistemine uygun değil galiba. Başka işletim sistemi gerek.
Ne öyle çocuk gibi elinde bütün gün hiç bana göre değil doğrusu
Bende de olmuştu PC yi yeniden başlat sorun çözülebilir
bazı bilgisayarlarda sorunlar çıkarabilir
Bende mi başlasam ya çok oynayan var :q
Pc'nin işletim sistemi nedir?
Bilgisayarı komple resetle.
Bilmiyorum sil baştan yükle
Bilgisayar eskimiş diyor
Bilgisayara yeniden başlat at kanks rank ne
İşletim sistemi ile alakalı olabilir
resetlemeyi denesen
PC 32 Bit işletim sistemi ise 64 yap %100 olur