Merhaba herkese 🌺Genelde telefonda oyun oynamayı sevmeyen biriyim. Zaman kaybı olarak görüyorum. Ancak kesfettigim bir oyun beni cezbetti. Çünkü faydali. Zamanı faydalı bir oyunla geçirip üstelik stres atmak için çok ideal Oyunun adı KELİMELİK..
Özellikle hafta sonları ve işten arta kalan zamanlarda müdavimi oldum. Boş kutular var. Altta 9 tane harf ile kelime türetiyorsun. Ortada yıldızlı bir kutu var. Oraya kelimeyi denk getirebilirsin yüksek puan alıyorsun. Bazı kutularda H3 K3 yazıyor. O kutulara denk geldiğinde ise alınan gereken puandan daha yüksek alıyorsun. Harf değiştirebiliyorsun, pas geçebiliyorsun gibi seçeneklerde var.. Yani oynayarak çözüyorsun ve online rakiplerle oynuyorsun.
Bu oyunun orijinal ismi Scrabble. Çok severek oynadığım bir oyundur. “Kelimelik” isimli bir uygulama olduğunu bilmiyordum ve sayenizde yükledim. İlk oyunumu biraz önce oynadım.
Müsait olan herkesle her daim oynamaya hazırım. Yeter ki karşılıklı müsait olalım.
TRT Bil bakalım konusunda rakip olursanız olabilir Funda hanım. Bu oyunu oynamadım biraz oynamak gerekir ama TRT'nin o yarışması da keyifli. Pek çok kişi ile oynanabiliyor. Varsa ilgilileri ben de buna davet ediyorum xd
Bana kaybettiren şey sizin son hamlenizde “itme” yazdığınız yere “bin” yazmamam oldu aslında. Hem daha çok puan alırdım. Boşluğuma geldi. “J” bana en son gelen harfti ve kullanmak için hem uygun yer hem de yanında uygun harflerim yoktu.
Çok iyi ve denk bir oyundu. Tekrar teşekkürler ve tebrikler. 👏🏻👏🏻👏🏻