Gamer 8 Ball Pool oynayan var mı? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İstekasına güvenen şöyle gelsin😎.Bilardo oynamayı sever misiniz? 8 Ball Pool oynayan var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Onuradr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bir ara her gün bu saatlerde oynardım. Çip için facebook kullanırdık 😃 0 3 Yorumla Meddiii +1 yıl Vaybe Yorumla Onuradr +1 yıl O zaman dolar 2 liraydı. Bende vay be dedim şimdi 😃 Yorumla Meddiii +1 yıl Aga be Yorumla
Ahinn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çocukkem oynardım 7-8 yıl önce Facebookta öğrenmiştim o zamanlarda en güçlü isteka siyah renkte başında 8 rakamı olan birşeydi. Reelde ise 4-5 oynamışlığım var. 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Bisuru isteka var şu an farkli inekli falan ndbkfj Yorumla
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bilardo salonuna gidip oynarım ama öyle profesyonel değil topları deliğe artırmaya çalışırim işte ve bence bilardo oynayan sayısı çok çok az 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Bence cok guzel bi oyun tamamen dikkat ve mantiksal bi oyun Yorumla Öyleyle +1 yıl Bunun için partner gerekir de biz arkadaşlarla öylesine oynuyoruz Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Çok oynardım bir ara, ıstakam kırıldı. Elime verdiler, sildim bende 😅 0 10 Yorumla Meddiii +1 yıl Nasil kirildi Yorumla yarakim +1 yıl Fena yenildim 🙄 Yorumla Meddiii +1 yıl Pes etmek yook Yorumla yarakim +1 yıl Ben yeni bir oyun buldum, yakında seni davet ederim 😉 Yorumla Meddiii +1 yıl Hangisi Yorumla yarakim +1 yıl Buradan diyemem desem gelir misin mesaja 😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Klasik abaza gibi davraniyoesun su an kendine gel ibo😃 Yorumla yarakim +1 yıl Hay Allah 😬Bide ifşa olduk iyi mi Yorumla Meddiii +1 yıl Baane kaşinmasaydin jfjf Yorumla yarakim +1 yıl Bunun intikamını alırım 😂 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Pool live tour ile büyüdük biz aslan lakin bıraktık xd 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Herkes de birakmis kimle oynicam ben :( Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Sende tam çakkal oyunları oynuyon he satranç dedik sana daha ne diyek Yorumla Meddiii +1 yıl Satranci sildim ben kimsenin iqsü yeiyo benle oynamaya🙁 Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Şöyle derdimiz olmadı be Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Bir dönem çok oynardım.. Bilgiye dayalı veya kelime oyunlarına yöneldim sonra 😅 0 5 Yorumla Meddiii +1 yıl Heeeh ben de ama işte guzel oyun yok Yorumla volkankimki +1 yıl Kelimelik falan var, onu seviyorum ben.. Yorumla Meddiii +1 yıl Cok eskiden oynardim artik oynamiyorum benzeri oyun önerin varsa alabilirim Yorumla volkankimki +1 yıl kafa topu falan var ya, sevmezsin sanırım.. ben kelimelik'ten devam :D Yorumla Meddiii +1 yıl Sevmem aynen. Tesekkurler😄 Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Telefonda, bilgisayarda oynamam ama gerçekte iyi bir oyuncuyumdur. 🙂🙂 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl O daha iyi Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl 2-3 yılda bir aklıma gelir 1-2 gün sararım sonra bırakırım hayatımda öyle bir yeri var 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Tanidiklarla oynaninca iyi de yabancilarla tadi yok Yorumla BeyazTavşann +1 yıl yok ya puan kasmaya falan çalışıyorum sonra sıkıyor Yorumla Meddiii +1 yıl Kazanmak icin oynarsan tabi sıkar hdfjf Yorumla BeyazTavşann +1 yıl kazanmak için oynarım oyunları Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Cok iyi oynarim ama 3 bant oynuyorum. Varsan iddiaya girelim. 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl İddia falan bozar beni sagol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bosuna hic oynamiyorum. En az bir paket sigara koyuyoruz, ya da para koyuyoruz. Fazla iyiyim bilardoda. Yorumla
blackwolf_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kendime ait bilordo masam. bile var di hey gidi günler 😀 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Nolduki Yorumla blackwolf_ +1 yıl Taşınırken biraktim ne oldu bilmiyorum Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Hayır, daha önce oynamadım 0 2 Yorumla Meddiii +1 yıl Dene bence Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Aslında merak ediyorum ama fırsat olmadı demek daha doğru olur, inşallah Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Yarın iş var iş. Aklımı çelme bb 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl Ahah bb Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl 3 top olsa olur. Amerıkan sevmıyorum 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanalda oynarım sadece. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl boş ver pool oynamayı sen prenses gibi kızsın 😊 0 12 Yorumla Meddiii +1 yıl Ne alakasi var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben alakası var demedimki sadece iltifat etmiştim Yorumla Meddiii +1 yıl Tesekkur ederim kusura bakma odunluk işte😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl asıl sen kusura bakma belkide odun benim 😊🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyimisin bugün moralin keyfin nasıl birileri seni kızdırmadı dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence senin neşen keyfin yok kafan dalgın üniv. okuyomusun Yorumla Meddiii +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğrumu tahmin ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anlatmak dertleşmek istersen dinlerim Yorumla Meddiii +1 yıl Amca yok derdim falan bi sal nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kafana gökten amca düşsün kendini uzaya ışınla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl z kusağı bi amca ha 😂🤣😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir ara her gün bu saatlerde oynardım. Çip için facebook kullanırdık 😃
Vaybe
O zaman dolar 2 liraydı. Bende vay be dedim şimdi 😃
Aga be
Çocukkem oynardım 7-8 yıl önce Facebookta öğrenmiştim o zamanlarda en güçlü isteka siyah renkte başında 8 rakamı olan birşeydi. Reelde ise 4-5 oynamışlığım var.
Bisuru isteka var şu an farkli inekli falan ndbkfj
Bilardo salonuna gidip oynarım ama öyle profesyonel değil topları deliğe artırmaya çalışırim işte ve bence bilardo oynayan sayısı çok çok az
Bence cok guzel bi oyun tamamen dikkat ve mantiksal bi oyun
Bunun için partner gerekir de biz arkadaşlarla öylesine oynuyoruz
Çok oynardım bir ara, ıstakam kırıldı. Elime verdiler, sildim bende 😅
Nasil kirildi
Fena yenildim 🙄
Pes etmek yook
Ben yeni bir oyun buldum, yakında seni davet ederim 😉
Hangisi
Buradan diyemem desem gelir misin mesaja 😂
Klasik abaza gibi davraniyoesun su an kendine gel ibo😃
Hay Allah 😬
Bide ifşa olduk iyi mi
Baane kaşinmasaydin jfjf
Bunun intikamını alırım 😂
Pool live tour ile büyüdük biz aslan lakin bıraktık xd
Herkes de birakmis kimle oynicam ben :(
Sende tam çakkal oyunları oynuyon he satranç dedik sana daha ne diyek
Satranci sildim ben kimsenin iqsü yeiyo benle oynamaya🙁
Şöyle derdimiz olmadı be
Bir dönem çok oynardım.. Bilgiye dayalı veya kelime oyunlarına yöneldim sonra 😅
Heeeh ben de ama işte guzel oyun yok
Kelimelik falan var, onu seviyorum ben..
Cok eskiden oynardim artik oynamiyorum benzeri oyun önerin varsa alabilirim
kafa topu falan var ya, sevmezsin sanırım.. ben kelimelik'ten devam :D
Sevmem aynen. Tesekkurler😄
Telefonda, bilgisayarda oynamam ama gerçekte iyi bir oyuncuyumdur. 🙂🙂
O daha iyi
2-3 yılda bir aklıma gelir 1-2 gün sararım sonra bırakırım hayatımda öyle bir yeri var
Tanidiklarla oynaninca iyi de yabancilarla tadi yok
yok ya puan kasmaya falan çalışıyorum sonra sıkıyor
Kazanmak icin oynarsan tabi sıkar hdfjf
kazanmak için oynarım oyunları
Cok iyi oynarim ama 3 bant oynuyorum. Varsan iddiaya girelim.
İddia falan bozar beni sagol
Ben bosuna hic oynamiyorum. En az bir paket sigara koyuyoruz, ya da para koyuyoruz. Fazla iyiyim bilardoda.
Kendime ait bilordo masam. bile var di hey gidi günler 😀
Nolduki
Taşınırken biraktim ne oldu bilmiyorum
Hayır, daha önce oynamadım
Dene bence
Aslında merak ediyorum ama fırsat olmadı demek daha doğru olur, inşallah
Yarın iş var iş. Aklımı çelme bb
Ahah bb
3 top olsa olur. Amerıkan sevmıyorum
Oynuyordum bir zamanlar
Sanalda oynarım sadece.
boş ver pool oynamayı sen prenses gibi kızsın 😊