Gamer Valorant oynayan var mı kankalar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu oyunu oynayan var mi? Iyi veya kotu. Dereceli veya derecesiz. Sadece arkadas ortami saglamak icin soruyorum. Arkadasim yokta.. Güncellemeler+1 yıl Appappapa Valorant oynayan var mı kankalar? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Çok aktif oynamıyorum en son betada oynadım. 2 gün önce de rütbe gelsin diye oynadım elmas açıldı. Dm den kodu atarsan haberleşip gireriz ara sıra. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok ciddi oynuyo musun? Hani arada adam vuramazsam kufur yemeyim :) Yorumla Kimbukimberly +1 yıl Herkes ciddiyse ciddi oynuyorum değilse kafama göre çok kasmıyorum yani amaç takılmak :D Yorumla Soran +1 yıl Dogru. Oyuna girdigim de yazarim kodu falan cunku ezbere bilmiyorum. Hatta burada bi kac arkadas i daha ekleyecektim. Oynariz Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 333 cevap paylaştı. Discord da baya oynayan var aslında 1 0 Yorumla
aDriverForver Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Evet oynuyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl He iyii Yorumla aDriverForver +1 yıl bu kadar mı kanka dfjsfojksd Yorumla Soran +1 yıl Kankaa simdi illa bana ismini ver ekliyim diyemem.. niye sordugum belli.. senin demen lazimdi Yorumla Soran +1 yıl Nasil oynuyosun eyü müsünn Yorumla aDriverForver +1 yıl eh işte dkfdlk Yorumla Soran +1 yıl Olsun amann zevkine oynuyorum bende. Ben normal de paris sunucusu veya frankfurt sunucunda oynuyorum ama yok konusan yok. İstanbul aciyorum kufurfen baska bir sey yok Yorumla aDriverForver +1 yıl Tamam nick at özelden bana girek bari Yorumla Soran +1 yıl Sabah atam. Kod u bilmiyorum knk Yorumla aDriverForver +1 yıl okkii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok aktif oynamıyorum en son betada oynadım. 2 gün önce de rütbe gelsin diye oynadım elmas açıldı. Dm den kodu atarsan haberleşip gireriz ara sıra.
Cok ciddi oynuyo musun? Hani arada adam vuramazsam kufur yemeyim :)
Herkes ciddiyse ciddi oynuyorum değilse kafama göre çok kasmıyorum yani amaç takılmak :D
Dogru. Oyuna girdigim de yazarim kodu falan cunku ezbere bilmiyorum. Hatta burada bi kac arkadas i daha ekleyecektim. Oynariz
Gold 3..
Arada canım sıkılınca oynuyorum.
Discord da baya oynayan var aslında
Varr
Evet oynuyorum
He iyii
bu kadar mı kanka dfjsfojksd
Kankaa simdi illa bana ismini ver ekliyim diyemem.. niye sordugum belli.. senin demen lazimdi
Nasil oynuyosun eyü müsünn
eh işte dkfdlk
Olsun amann zevkine oynuyorum bende. Ben normal de paris sunucusu veya frankfurt sunucunda oynuyorum ama yok konusan yok. İstanbul aciyorum kufurfen baska bir sey yok
Tamam nick at özelden bana girek bari
Sabah atam. Kod u bilmiyorum knk
okkii
Kardeşim oynuyor