Gamer Oyunlarda fps takıntınız var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar! Oynadığınız oyunlarda fps takıntınız var mı? Oyunlarda fps takıntınız var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Gamer konusunda 340 cevap paylaştı. Konsolda oyun alışkanlığım olduğu için 30 kare sabit fps'ye alışkınım. Olursa 60 tabi harika olur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 60fps herkese yeter demiş konsol üreticileri 😃 Yorumla MinistryofDarkness +1 yıl PS3 zamanında başlamaları lazımdı aslında ama hep 30'larda oynadık oyunları. Switch var elimde işte Zelda falan kimi zaman 20'leri görüyor biraz can sıkıcı ama idare ediyorsun. Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl yok böyle bir takıntım hatta daha düşük fps de oynarım 25 ile 30 fps arası benim için uygun fazlası israf bence 1 0 Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Fps foto ıle karşılaştırılmaz kı vıdeo gereklı slow mod vıdeo. 80 fps altına dusmedıgı sürece sıkıntı yok 1 0 Yorumla
t2pac1109 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ayıpsın hiç atla eşek aynı koşabilir mi 😂 Alacağım pc nin min 200 vermesi lazım 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Varrr, olmaz olur muHatta bu bildiğimiz hile bence, ben öyle düşünüyorum. 🤦🏻♀️ Çünkü adalet yok 👎🏻 1 1 Yorumla xunixx +1 yıl (misal, pubg.. adamlara aynı anda sıkıyoruz diyelim. Onların cihaz iyiyse alıyor arkadaş bu ne iş 😃) Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Rekabetçi oyunlarda 60 fps yeter hikayeli oyunlarda da sabit 30 fps yeterlidir 1 0 Yorumla
volkanozturk55 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Evet bende fps takıntısı yüksek. 60fps altına düştüğü sinirleniyorum. 1 0 Yorumla
Bad_Guy2 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Yok zannediyordum da bu fotodan sonra fikrim değişti 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Kral fps değil bu fotoğraftaki grafik. Fps hareket edince veya canlı ortamda belli olur 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Fotograf temsili örnek 😃 Yorumla volkanozturk55 +1 yıl Biliyorum örnek olduğunu ama grafikleri düşündüğünde kalite bozulur hani o bakımdan söyledim Yorumla
misss34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Var, cs go 300 fps alıyorum. Bazen pc ısındığı zaman 70 lere düşüyor çıldırıyorum. Rocket league oyununda fps pek önemli olmuyor 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Bu görüntüyü görene kadar yoktu artık var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hep bu üreticilerin suçu 😃 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Evet özellille online savaş oyunlarında 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var evet :D 1 0 Yorumla
lfxv1 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl donmadan oynatsın yeter :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte gerçek oyuncu 😃 Yorumla
ЕlDorado Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kimin yok ki? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim yoktu 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Konsolda oyun alışkanlığım olduğu için 30 kare sabit fps'ye alışkınım. Olursa 60 tabi harika olur.
60fps herkese yeter demiş konsol üreticileri 😃
PS3 zamanında başlamaları lazımdı aslında ama hep 30'larda oynadık oyunları. Switch var elimde işte Zelda falan kimi zaman 20'leri görüyor biraz can sıkıcı ama idare ediyorsun.
yok böyle bir takıntım hatta daha düşük fps de oynarım
25 ile 30 fps arası benim için uygun fazlası israf bence
Fps foto ıle karşılaştırılmaz kı vıdeo gereklı slow mod vıdeo.
80 fps altına dusmedıgı sürece sıkıntı yok
Ayıpsın hiç atla eşek aynı koşabilir mi 😂
Alacağım pc nin min 200 vermesi lazım
Varrr, olmaz olur mu
Hatta bu bildiğimiz hile bence, ben öyle düşünüyorum. 🤦🏻♀️ Çünkü adalet yok 👎🏻
(misal, pubg.. adamlara aynı anda sıkıyoruz diyelim. Onların cihaz iyiyse alıyor arkadaş bu ne iş 😃)
Rekabetçi oyunlarda 60 fps yeter hikayeli oyunlarda da sabit 30 fps yeterlidir
Evet bende fps takıntısı yüksek. 60fps altına düştüğü sinirleniyorum.
Yok zannediyordum da bu fotodan sonra fikrim değişti
😃😃
Kral fps değil bu fotoğraftaki grafik. Fps hareket edince veya canlı ortamda belli olur 🙃
Fotograf temsili örnek 😃
Biliyorum örnek olduğunu ama grafikleri düşündüğünde kalite bozulur hani o bakımdan söyledim
Var, cs go 300 fps alıyorum. Bazen pc ısındığı zaman 70 lere düşüyor çıldırıyorum. Rocket league oyununda fps pek önemli olmuyor
Bu görüntüyü görene kadar yoktu artık var
Hep bu üreticilerin suçu 😃
Evet özellille online savaş oyunlarında
Var evet :D
donmadan oynatsın yeter :D
İşte gerçek oyuncu 😃
Kimin yok ki?
Benim yoktu 😃
Fps önemli
Evet
Var tabii
Oyun oynamıyorum