Valorant en iyi karakter hangisi? Valorant karakter özellikleri neler? Valorant karakteri hikayeleri neler? Teşekkürler şimdiden :)

En iyi karakter diye bir şey hiç bir oyunda yok. Aslında hangisi sana hitap ediyor onu bulman lazım. Yinede istediğin bilgileri aktarmaya çalışayım.
Güney Kore'yi temsil eden bir karakter kendisi. Oyunun belkide en çevik karakteri diyebiliriz, saldırılardan kaçmasına yarayan Rüzgar Gibi yeteneğine sahip. Bu özelliği kullanarak istediğin yönde hızlıca hareket etmeni sağlıyor.

Diğer özellikleri, Hafifle, daha yüksek atlayış yapmanı sağlıyor, Keskin Fırtına, kuşandğın bıçakları arka arkaya rakibine fırlatmanı sağlıyor. Duman Bulutu, bir yüzeye çarptığı zaman patlayarak kısa süreliğine görüşü engellemeni sağlıyor.
Gana'lı bir karakteri temsil eder bu karakter evrenin gücünü kullanır ve bunu kendi lehine çevirir. Bence en iyi saldırısı Kozmik Ayrım, bu saldırı ile iki nokta arasında bir güç duvarı oluşturursun, ve bu duvardan mermi geçmez sesler daha az duyulur. 20 sn. sonra aşağıdaki özelliklerden birine dönüşerek yok olur. Şu an için oyunun en deli özelliği denebilir.

Diğer özellikleri, Nova Darbesi, bir Nova yıldızı yerleştirir ve yıldız güç toplayarak bir süre sonra patlar etki alanındaki tüm oyuncular bir süreliğine sersemler. Yıldız Bulutu, Bir süreliğine bir yıldız bulutu oluşturur bu süre sonunda yıldız Bulutu bir başka noktaya taşınarak, taşındığı noktada sahte bir yıldız Bulutu görüntüsü bırakır. Çekim alanı, etki alanı içindeki tüm oyuncuları merkeze çeker patlayarak oyuncuları savunmasız kılar.
Japon oyuncumuz, geçit açabilen, sinsice düşmana görünmeden hareket edebilen bu karakter oldukça sağlam ultilere sahip diyebilirim. En iyi özelliği bence Boyutlar arası geçiş. Bir boyut maskesi kuşanan ajan, boyutlar arası hareket eder ve bu ulti aktifken düşmanlar karakteri göremez, arkalarına geçip rahatça öldürebilirsin.

Diğer özellikleri, Kör nokta, kararsız bir boyut parçacığı fırlatılır sert yüzeye çarpan parçacık kör eden bir ışık saçar bir nevi Flaş bombası. Çatkapı, bir enerji küresi oluşturursun ve bu küreyi hareket ettirirsin, istediğin yere geldiğinde etkinleştirerek bulunduğun bölgeden oraya ışınlanırsın. Fake At, sahte bir ayak sesi çıkararak sanki bir yönde hareket ediyormuş gibi sahte bir yanılsama oluşturur. Düşman ses kasıyorsa kesinlikle düşecektir.
Killjoy Dahi bir Alman kızı. Cephanesi kendi ürettiği silahlardan oluşuyor. Ayrıca bir de robotları var, kendisinin başaramadığını bazen robotları hallediyor. Bana göre en iyi özelliği Tecrit. Tecrit kurulması uzun süren bir cihaz, ancak cihazı kurduktan sonra etki alanına giren düşmanı alıkoyuyor. İçine hapsediyor.

Diğer özellikleri, Alarm Botu, bir noktaya bir cihaz bırakıyorsun ve biri alarm mesafesine girdiği an onu takip eden küçük bir robot çıkıp takibe yok edilene kadar saldırıyor. Taret bildiğimiz Taret, koyduğun alanda menziline giren düşmanlara 180 derecelik bir açı içinde ateş ediyor. Nanosürü, bu bir gizli bomba diyebiliriz, bu bombayı attığın anda kayboluyor ve düşman etki alanına girdiğinde etkinleştiriyorsun, içinden çıkan Nanobotlar düşmanına saldırıyor.
Brezilyalı bu karakter taktik maktik yok bam bam bam dediğimiz karakterimiz. En sevdiğim özelliği Nefes Kesen, Roket atarı eline alan bu karakterimiz bu özellik ile roketini atıyor ve karakterleri parçalıyor.

Diğer özellikleri, Patlayıcı Çanta, aslında her yere yapışan bir C4 diyebiliriz, istediğin yere yapıştır ve istediğin zaman patlat. Tesirli Bomba, parça tesirli bir bomba atıyorsun ve patlayan bomba küçük bombacıklar oluşturuyor tekrar bir patlama yaşanıyor. Bombot, patlayıcı bir robot olan Bombot, önünde lazer ile işaretli bölgeye bir düşman girdiğinde otomatik olarak patlar.
Daha sana uzun uzadıya bilgiler vermek isterim ama biliyorsun işte bir yerde karakter sınırı girecek araya ve yarım kalacak heyecanımız. Benim Favori Karakterim Cypher onu da açıklayayım.
Cypher Fas kökenli bir gözetleme ajanı. Ondan düşman hiçbir şey saklayamaz. Her türlü düşmanı görür ve duyar. Nöron Hırsızı Favori özelliğim, bir düşmanı öldür cihazı gönder ve tüm düşmanların yerlerini öğren.

Diğer özellikleri, Siber Kafes, bu kafesin içine girdiğin ya da arkasında olduğun sürece düşmanların seni göremez, düşmanların içine girdiği zaman ise yavaşlar. Gizli kamera, bu kamerayı kullanırken düşmanı gördüğün zaman ateş et, içinden fırlayan bir iğne düşmana saplansın bu iğne kime saplanırsa konumunu adım adım izlersin. Bubi Tuzağı, bu düşman tarafından yok edilebilen bir ulti ama düşman yok edene kadar onu etkisiz kılmakta on numara. Bubi tuzağı attığın iki duvar arasında bir hat çeker, ve bu aralıktan geçmeye çalışan düşman tuzağa yakalanır, kısa süre içinde yok ederse kurtulur, edemezse açığa çıkar ve sarsılır sende kolayca avlarsın.
İsveç'li Özellikleri, Göz kamaştıran, bir nevi Flaş, Fay hattı, bir sarsıntı ile etki alanı içindeki düşmanı sars, Artçı sarsıntı, patladığı anda etki alanı içindeki düşmana büyük hasar verir, Zelzele, sıra sıra depremler oluşturursun ve yakalanan kişi havaya fırlar ve sarsılır.
Hayalet Karakter Özellikler, Paranoya, bir enerji topu fırlatır ve kim vurulursa görüşü bir süreliğine kısıtlanır, Karanlık Örtü, işaretlediğin alana bir flge küresi fırlat, alan içinde kalanlar uzun süreli bir körlük yaşar. Gizli adım, işaretlediğin noktaya seni ışınlar, Gölgelerin içinden, haritada seçtiğin noktaya seni ışınlar.
Amerikan Havacı Özellikler Yakıcı, Uyku saldırısı, dumanlı hava sahası, Kuvvet işareti Phoneix - Birleşik Krallık, Falso, Yakar Top, Ateşten Duvar, Yakardöner Sage - Çinli, Yavaşlatan Küre, Can küresi, Bariyer küresi, Diriliş Sova - Rus, Şok Oku, Keşif oku, Baykuş Dron, Avcının Hiddeti Viper - Amerikan Kimyacı, Zehir Bulutu, Zehir Perdesi, Asit Havuzu, Viper'ın İni
Reyna - Meksika'lı - Sömür, Azlet, Kemgöz, İmparatoriçe Skye - Avustralya - Av Peşinde, Kılavuz Işık, Doğanın Şifası, İz Sürenler Kay/o - Savaş Makinesi - Flaş, Sıfır Noktası, Parça Tesirli, İptal Komut Kafana yatan bir main seçmek için umarım işine yarar.
Cevap
6Cevap
Ben main olarak skye karakteri ile oynuyorum. Hem flash atıyor ve patladığında orada birisi varsa kör oldu diye uyarı veriyor ona göre çıkma avantajın oluyor. Hem de kurt yeteneği var kurt kullanıyordum kurt gozunden bakıyorsun içeri girmeden bilgi vs alabiliyorsun eğer kurt ile birilerini tutarsan sersemletiyor. Birde takım arkadaşlarının hepsine yakınında iken can verme özelliği var. Ulti olarak da düşman karakterlerin yanına giden bir tür yeşil madde atıyor onu takip edersen düşman karaktere gidiyor.
Karakterlerin hepsinin kendine has özellikleri vardır bu yüzden en iyisi demek yanlış olur.
Valorant karakterleri dünya dışından gelen radyanit isimli bir madde yüzünden eskiden insan oldukları hayatlarında doğa üstü güçlere sahip olan kişilerdir.
Hepsinin kendine özel hikayesi olabilir fakat tam hikaye bilinmemekle beraber Reyna'nın bu ölümcüllüğü altında bir dizi Laboratuvar çalışması ve ailesinden koparılma olduğu biliniyor. Viper'ın eski bir kimyager olduğu, Phoenix'in şirketin kafeteryasında çalışan bir garson, Sova'nın Rus bir asker, Brimston'un Amerikan askeri, Cypher'ın Faslı bir bilim adamı olduğunu biliyoruz.
Onun dışında her karakterin özel bir gücü yok bazıları teknolojiden yararlanıyor.
Ana hikaye ise radyanit denilen maddenin dünyaya düşmesi ve bu maddenin kazı çalışmasını yapan kingdom isimli şirketin radyanit şehirleri kurması.
Ve bu şehirlerdeki radyanitleri savunması.
Tavsiyem rolüne uygun gördüğün karakteri seç. En iyisi diye belirtilebilecek biri yok bence. Takımın için hangi rolü oynamak istiyosan o gruptan bir karakter seçmelisin. Solo olarak soruyosan da benim listemin ilk beşinde Phoenix, Sage, Omen, Raze ve Killjoy
Bence reyna hem can çekebiliyorsun hem adam ulti tam atarkrn e çekip kaçabiliyorsun jet de olabilir jet ile ise iki defa uçup e basıp adamın üstüne ya da arkasına kaçıyorsun ve adam neye uğradığını şaşırıp panik yaparken o onu vurabiliyorsun smok ları ile saklanabiliyorsun
Benim main herom cypher saldırıda arkamı kollayan bubinleriyle kafam kulağım rahat oluyor.
Öğrenmesi en kolay karakterlerden biri phoenix benim tavsiyem o
Bence raze net
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?