Timur diye bir tanıdığım var. Aynı bu şekilde tanıştık. Beraber girdiğimiz hemen her oyunu kazanırız. Lakin bir oyun kaybedersek bir daha o gün onunla oyun girmem. Çünkü çok çabuk tilt olabilen ve çok yakınan birisi :D
Merhaba Tek takılmayı daha çok seviyorum. Başkası iyi oynuyor diye eklemekle uğraşmıyorum yakın arkadaşlarımdan ziyade çünkü herhangi bir kötü oyunda sana küfür veya bir daha seninle girmem gibisinden yorumlar geliyor. Kendim belli bir seviyede oynuyorum oyunları zaten. Bir başkasıyla girip, beni ulaşamayacağım bir seviyeye çıkarmasını istemem. Oraya ulaştıktan sonra tek başıma bir şey yapamıyacaksam hiçbir anlamı yok. Bu tarz şeylerede karşıyım zaten. Bu zamanda maalesef yaşı küçük arkadaşlar çoğunluk olmak üzere böyle oynamaya çalışan kişi sayısı çok fazla. Hak etmedikleri seviyelerde başkalarının oyunlarını bozuyorlar. Gereksiz yere üzerlerine tepki çekiyorlar. Bunlar rekabetçi oyunlarda geçerli tabi. Diğer oyunlar için lafım yok. Orada ekleşilebilir, oyunlardan daha fazla zevk alınması için. Onun dışında pek tasvip etmiyorum. İyi oyunlar herkese :) .
Sadece iyi oynamasi onemli bir kıstas değil benim için. Muhabbetinin de sarması gerekir.(Benim icin baya önemli her sey oyun degil oynarken eglenebilmemiz sohbet edebilmemiz lazım)
Ondan ziyade benim oynayis tarzima karismamasi lazım (karsilikli bende ona karismam)
Ekip oyununa ayak uydurabilmeli.
Bu kriterlere uyuyorsa genelde random eslestigim oyunculari oynamis oldugum ekibime dahil edebiliyorum. Dipnot: Su aralar Pubg Mobile takiliyorum.