Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Epic Games 2 yıldır her hafta ücretsiz 1 veya 2 oyunu oyunculara dağıtıyor. Bugüne kadar Gta 5, Watch Dogs, The Long Dark, Among Us ve NBA 2K21 gibi bir döneme damga vurmuş/büyük oyunlar dağıtıldı. Bu haftaki oyun ise birçok strateji oyuncusunun göz bebeği olan 2013 yapımı bir strateji oyunu Europa Universalis IV... Oyun, birkaç DLC ile beraber ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Peki siz her hafta verilen ücretsiz oyunları takip ediyor musunuz?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
Evet her hafta takip ediyorum
Genellikle takip ediyorum
Büyük oyunları alıyorum sadece
Hiç takip etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Europa Universalis IV'ü ücretsiz almak için son 2 gün! Her hafta verilen ücretsiz oyunları takip ediyor musunuz?
maalesef takip etmiyorum fakat bundan sonra takip etmek için bolca vaktim olacak. Şimdiye kadar çok oyun oynayamadım ücretli bazı oyunlar da ilgimi çekiyor şahsen illâ ücretsiz olması gerekmiyor almam için. Görseldeki oyun da mesela ilgimi çekti
İş görüyor oyunları, tam Gta alacakken Gta ücretsiz olsu, Nba alacakken Nba bedava oldu, Farming alacaktım Farming bedava oldu, bende o paralar ile istediğim başka oyunları aldım. Ve Epic aracılığı ile aldım. Steam hesabım boş kalacak böyle devam ederse. 🤣🤣
Sisteme giriş dkkff Word dosyayı yüklemediler İT aradım manyakmısınız siz dedim skdkfk sonra yüklediler 1 senedir sürekli hata veriyor düzgün çalışmıyor