Hayalinizdeki oyuncu odasını anlatır mısınız?
Son derece detaylarla bürünmüş şaşalı
Gösterişten uzak minimalist
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında ikisinin karışımı diyebilirim ben fazla detaycıyım hatta uzun uzun anlatayım eğer dinlerseniz mesela bir bilgisayar masasında kesinlikle sinema sistemi yoksa asla çok geniş ve rafları olan bir masa almam ancak sinema sistemi varsa minimum 5+1 kullanırım onun yanı sıra masada ayağımı uzattığımda asla duvara değmemeli ya demir olacak ya da ayak uzatma yeri genelde dik olarak oturduğum için koltuğun mutlaka son derece kaliteli ve terletmeyen nefes alan bir koltuk olmalı bunun haricinde kablolar kesinlikle göz önünde olmamalı bu yüzden masanın arkasında kablo deliği olacak bu sayede göz zevkini bozmaz ve görmezsin.
Ayrıca mouse pad mutlaka klavyeyi dahil kapsayacak büyüklükte olmalı bilgisayarın kasası ise arkasında boşluk olacak şekilde sağ tarafı hava alabilecek boşlukları olmalı bu önemli bir konu her tarafını kapatırsan sistemin çabuk yorulur ancak biraz açık bırakırsan daha iyi sonuç alırsın tamamen açık bırakırsan çabuk toz olmasına sebep olur.
Geldik monitöre her zaman monitörü büyük ve 2 tane olabilecek şekilde hareket edebilir arkaya montajlanmış olması önemli boyunu ayarlayabilir ve istediğin gibi hareket ettirebilirsin üstelik bazı tehdit olabilecek şeylerden kaçınmış olursun örneğin monitör masa ile aynı hizada olunca biz oyuncular bilgisayar başında bir şeyler tüketmeyi sevdiğimiz için sıvı bir şeyin monitöre kaçması büyük bir risk ve ayrıca masanın üstünde klavye ve mouse dışında hiç bir şey olmamalı günümüzde normalde kulaklık askılıkları masanın yanına yapılıyor ancak ben ekranın yanında olabilecek şekilde bir boşluğa montajlarım ama gerçek hayalimi soracak olursanız bunların hepsini es geçerim ve masa şeklinde bir bilgisayarım olmasını isterim.
Görseller bir tık eski halinden kalma şu an yeni hali daha güzel ama telefonda bunlar kalmış.

![Yatak başı duvarı :]](https://cf.kizlarsoruyor.com/q17094195/op/d845f2de-a62f-42a0-a587-820dda88631f.jpg)

Yani tam olarak hayalimde ki gibi olmasa da elimden geldiği kadar özen gösteriyorum seviyorum bu sporu :D
Cevap
9Cevap
- Son derece detaylarla bürünmüş şaşalı: Benim için oyun için "oda" gereksiz büyük olur Uğraşlarımın olduğu bir odanın bir köşesini de "oyuncu köşesi" yaptım, bana yetiyor da küçük bir alan olsa da yardımcı parçaların olması, laboratuvar gibi durmasını isterim.
- Evet, anlatırım: Hayalimdeki "oyuncu odası", evimdeki "oyuncu köşem."
Oyuncu koltuğu, klavye, çift monitor, oyun "cd"lerini dizdiğim bir kitaplık...
PC, PS, PSP, VII... "Dual Shock" ve yarış oyunları için direksiyon ve pedal...
Loş ışıklandırma ve modifiye ettiğim koltuğun altındaki atıştırmalıklarla...
Söz konusu oyuncu odası olduğu zaman şaşalı tercih ederim.. Genelde sadeliği seven biriyim ama oyuncu ekipmanlarında şaşa önemli ya :D
Nasıl bir oyunda skin aldığın zaman gaza gelip daha fazla iyi oynamaya başlıyorsan öyle düşünmek lazım :D
Farketmez aslında ama gösterişli olursa da hayır demem yani
bir doğru üzerinde gösterecek olup 0'ı ortada nötr sayarsak; Gösterişli'ye (-10) Minimaliste (+10) değeri verecek olursak benim seçimim (+5) seviyesinde olur. yani çoğunlukla minimalist ama ufak gösterişli yerleri olmasını tercih ederim.

:)
gösterişten uzak bir oda yeterlidir bence
fazlası kalabalık yapar
Offf manyak bişey yapardım ama parrra yokk moneyyy yokkk napalım , instada baya fena setuplar var
Şatafat sevmem minimal iyidir
şu an oyuncu odama sahibim çok şükür.
Oyuncu olmak istemiyorum
Zarif olmuş
minimalist :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?