Gamer Mobile Legends oynayanlar; Yeni hero alacağım. Karina mı Selena mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yeni hero alıcam ormancı ve suikastci istiyorum Karina ve Selena arasında kaldım sizce hangisinin hasarı en yuksek ve dayanıklı? Güncellemeler+1 yıl bu arada karina degişiklige ugradi cok fazla rastladim karinaya çok guclendi ama selenayi bilmiyorum eskisi gibimi Mobile Legends oynayanlar; Yeni hero alacağım. Karina mı Selena mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Se le na selena selana... Selam gızlarrr, selenayı al 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Selana kullanmasi zordur ama başarabilirsen güzel hasarlı hero 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eskiden oynardim baya da tekrar indirdim karina cok hasarlı olmuş ve dayanıklı selena nasil bilmiyorum Yorumla
Furkilendin Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Sildim ya kimse yok canım sıkılıyorfu oyunda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Se le na selena selana... Selam gızlarrr, selenayı al
Selana kullanmasi zordur ama başarabilirsen güzel hasarlı hero
eskiden oynardim baya da tekrar indirdim karina cok hasarlı olmuş ve dayanıklı selena nasil bilmiyorum
Sildim ya kimse yok canım sıkılıyorfu oyunda
o ney oglum ya o nasl oyun