Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Telefonda ya da tablette oyun oynamayı sevenler genelde ücretsiz oyunlara yöneliyor. Ücretli oyunların fiyatlarının bazen çok uçuk olabilmesi, sizi oyun oynamaktan alıkoyuyor olabilir. Neyse ki Play Store’da da zaman zaman ücretsiz oyun ve uygulamalar görüyoruz. Bir kısmı uygulama ve bir kısmı oyun olan 34 içerik, Play Store üzerinde kısa süreliğine ücretsiz hale geldi.
Ücretsiz uygulamalar:
Snipback – Lifehacker smart voice recorder PRO HD
Volume Control Pro
Unit Lab – Converter & Calculator
Mandala Maker 360
Auslan Tutor
Voice Recorder Pro
Ücretsiz oyunlar:
ABC Dinos Full Version
Asterogue
Cyber Fighters: League of Cyberpunk Stickman 2077
Stories: Your Choice (interactive novels)
Tap Legend Premium: Hero Fight Offline
2048 Puzzle Game
Cooking Kawaii
Isometric Squares
King of Defense Premium: Tower Defense Offline
WindWings: Space shooter, Galaxy attack (Premium)
League of Stickman 2020- Ninja Arena PVP (Dreamsky)
Peppa Pig: Theme Park
Superhero Fruit Premium: Robot Wars Future Battles
Oynadığım oyunlar genelde ücretsizdir. İşim olsa, çalışan bir konumda olsam ücretli oyunları da denemek isterim tabi ki. Ama oyun içi satın alma var yine de. Mesela karakterlere kostüm almak için belli miktarlarda para istiyor. Oyun içi kıyafet parası var aslında bu paraya ulaşmak için gerçek para yatırmak gerekiyor. Bunlar dışında bir de diğer oyunlarım vardı onlar da pre moduna geçiş yapılabiliyordu. Pre modda pek çok ayrıcalık sunuyorlardı. Dediğim gibi genellikle ücretsiz oynarım
Uhmm.. Ucretsiz ama Gecen sene kizima pubg Mobil’dan uc aldik Kredi karti verilerini kapatmayi unutmusum.. Kizimda acmista acmis ne kadar sandik varsa🙄 Visa aradi karti iptal etmisler suphelenip.. iyi ki bloke etmisler tam 750 euro odedim😬 Inanma bu ucretsiz oyunmara hepsi tuzak😀
Ben mümkün olduğunca indirim kovalarım, işime yarayacak bir uygulama indirime girerse, ya da böyle bir süreliğine ücretsiz olursa kaparım. Telefon uygulama ve oyunlarına çok az para vermeyi tercih ediyorum. Genellikle ücretsiz uygulamalar candır. 🤣🤣🤣
Ana Sayfa > Gamer > Anketler > 34 oyun ve uygulama Play Store’da kısa süre için ücretsiz oldu! Mobilde ücretli oyunları mı oynuyorsunuz yoksa ücretsiz oyunlar mı?