Açıkça söylemek gerekecek olursam bu durumu benim yıllardır oynadığım bir oyunda yaşandı ilk defa bir kız oyuncu klana girmişti ama daha sonra 5 yıllık klanın dağılmasına sebep oldu web satışı yaptığımız site vardı youtube kanalı tamamen günceldi ve çok büyük bir kitlemiz vardı ama bir tane kız yüzünden klan lideri ve yardımcısı anlaşmazlık yaşadı şimdi klan boş pazar yeri gibi
Online oyunlarda bu duruma sürekli maruz kalıyorum, hatta daha 2 gün öncesine kadar böyle bir olay yaşamıştım ve takım arkadaşımız karşı takımdaki kadın oyuncuyla ilgileneceğim diye oyunu kaybetmemize sebep olmuştu. Bu tip oyuncular sadece takım arkadaşlarını sinirlendirmekle kalmayıp oyunu kaybetmemize de sebep olabiliyorlar. Bu tip oyuncular oyunuma gelince direk oyunu kapatıyorum.
İtem atarım ayıpsın hsahdasfh Oyundan kız nickli olan kişileri ekliyorum bazen sonra bakıyorum kalın erkek sesi hasdahsfh Hayaller hayatlar deniyor buna sanırım
Aklıma bizim jungle geldi 😂 Biri sup oynuyordu. Chatte kız olduğunu söyledi. Jungle devamlı botta gidip gank atıyordu 😂 Oyun sonu erkek olduğunu öğrendi sjsjsjsjsj
Ben kendi oyunuma bakarım ve çoğunlukla o hesap kız taklidi yapan erkektir, kız olsa bile erkeğe nasıl davranıyorsan öyle davran, üstünlüğü yok senden.
Çok denk geldim. Zaten sırf o yüzden kız taklidi yapan erkeklere de, erkek taklidi yapan kızlara da denk geldim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ülke olarak her konuda görmemişiz ve karı kızın orasını o kadar havalara kaldırıyorlarki bir şeye tam anlamıyla benzeseler birde. Ulan erkekler hep birlikte pas vermeseler kızların hepsi ilgi görmek için erkeklerin ağzının içine düşücekler
Oynadığım zamanlar da çok denk gelirdim özellikle CS:Go varyantında adam bir kendine bir kıza silah atardı. Bende oyosspu çocuğu paranda mı bitmiyo diye söverdim