Oyun Japonya Güney Kore ve Çin gibi Asya pazarını hükmettiği için dil problemi yaşıyorum global olarak İngilizce var bende ise sadece Türkçe var :D 1. olarak savaş sırasında karakterlerin canı indiğinde tekrardan doldurmak için ne yapmamız gerekiyor? 2. olarak yerden toplanılan bitkiler yiyecekler vs pişirilip neyi amaçlıyor 3. olarak farklı kişilerin dünyasına erişip onunla birlikte görev yaparsak 2 miz içinde geçerli oluyor mu? veya farklı kişilerle aynı dünyada nasıl oynarız? bilen varsa yardımcı olabilir mi?Bu arada oyun çok harika hiç bunaltmayan hikaye oyunu sonu var mı bilmiyorum karakterleri savaş sırasında anlık olarak değiştirerek canavarlara karşı gelebiliyorsun her karakterin farklı skilleri mevcut eğer skill işlevini bilirsen biriyle dondurup diğeriyle alt edebilirsin gibi bişi ama ingilizcem yetmiyor yetmediği için skill işlevlerini tam olarak bilmiyorum kaldı ki onu bile anlatıyor oynamayan varsa tavsiye edebilirim
Genshin Impact oynayan var mı? Oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba Bildiğim kadarıyla canını doldurmak için belli meyveleri yiyebilirsin. Oyun içinde ki yemekler de aynı işlevi görüyor. Canını bunlarla doldurabilirsin.
Ona dikkat ettim çoğu meyveyi yiyince can dolmuyor hatta aksine bazı canavarları kesince can doldurduğunu fark ettim oda çok düşük bi rakam Meyveleri pişiriyor yiyor mu ne yapıyor anlamadım o pişirince yine can dolmuyor çok karakter var hadi can doluyor ihtiyacım olan karakter ölünce nasıl canlandıracağım orası meçhul
Oyun içinde karakter canlandıran taşlar var. Yanında durarak karaterlerini canlandırabilirsin. Pişirdiğin şeyleri veya meyveleri yemen lazım. İnternette öğretici videolar var. Onları izlemeni öneririm. Oyunu her detayıyla anlatıyorlar :) .
Orasını bilmiyorum herhalde oluyordur, falza oynamadım zaten 2 saaten fazla ön dosyanın indirilmesini bekledim telefondaki performans beni hayal kırıklığına uğrattı bir noktadan sonra oynanamayacak hale geliyor
Telefon boyutuna baktım şimdi 10 gb diyor zaten içinde ek dosyalar olsa rahat 15 gb alanı yok ediyor sağlam telefon şart bunun için kısacası orta segment telefon kaldıramaz bunu seker belli zaman sonra en iyisi pc devam pc de 50 gb
Üniversite zamanında bütün sınavlara tam vaktinde veya 5 dk geç girerdim herkesten önce çıkardım sadece 1 sınavda herkesle birlikte çıktım onda da öğretmenin içine dert oldu nasıl olduda çıkmadın diye skdjsj üşengeçlik böyle hiç ders çalışma alışkanlığım yoktur girip çıkarım sadece sınav günü yetiyor 😄
Bende düzenli öğrenci değildim darmadagındım , derse geç giren vizelere canım girmek istemiyorsa girmeyen :D ama işler ciddiye binince sorumluluk almak farz oluyor. ☺️
Haa tabii orası ayrı konu sen kızsın ya sen kociş bulursun halledersin dersin tasan yok bide bize bak öyle şansımız yok gerçi okul hayatım tam 17 yıl sürdü bayadır aktif çalışıyorum 😄 kpss ye zevk için giriyorum çıkarsa bi yer diye Üniv sınavınada öyle sırf öğrenci akbili basmak için yoksa bi yere gittiğimden değil 😄