Android telefonda oynayabileceğim bı Oyun🎮 önerisi istyorum. Her türlü öneriye açığım. bildiğiniz guzel bı program da söyleyebilirsiniz
Tenks
Tenks
Bir Zamanlar Android İçin Blogum Vardı :( Hiç Değişse Size Bir Liste Yapayım O Zaman Bir Faydası Olur...
- Trip Trap 5 Oda Ve Toplam 100 Bölümden Uluşan Bir Oyundur. Oyunda Zekânızı Kullanarak Peynirleri Toplayıp Ardından Evinize Gideceksiniz. Tabi Peynirleri Toplamaya Çalışırken Bir Birinden Zorlu Engellemeler Ne Karşılaşacaksınız. Bu Engelleri de Aşmak Tabi Ki Size Kalıyor...
- Flip Skater Kaykay Oyunudur. Piste Akrobasi Ve Tehlikeli Hareketler Yaparak En Yüksek Puanı Toplamaya Ve Pisteki Paraları Toplamaya Çalışacaksınız. İçerisinde Bir Birinden Değişik Pistler, Farklı Karakterler Ve Değişik Kaykaylarla Ortamı Değiştire Bilirsiniz...
- Mesafe Ve Yarış Gibi 2 Tip Kategoride Yarışa Bileceğiniz Vertigo Racing Güzel Bir Oyundur. Ayrıca İçerisinde 10 Tane Eski Model Araba İle 10 Tanede Yarış Pisti Bulunun maktadır. Bu 10 Tane Eski Tip Model Arabayı Özelliklerini Geliştire Bilir Veya Farklı Farklı Renklere Boyu ya Bilirsiniz...
- Agent Alice İşlenen Suçları Ve Gizemli Olayları Çözmeyi Seviyorsanız Aradığınız Oyunda Tam da Bu Diye Bilirim. Zira İşlenen Suçların Olay Yerinde Delil Bularak Olayı Çözüp Seviye Atlayabilir Daha Zorlu Bölümlere Geçe Bilirsiniz...
- Oyun Basit Olduğu Kadar Çokta Eğlenceli Bir Oyundur. Oyunun Amacı Mr.Bean Teslimat Yapmaktadır Ve Bu Teslimatlar Zorlu Yollar Yetmezmiş Gibi Bide Zamanla Yarışmaktadır. Hatta Her Bölüm Geçtikçe de İşler Daha Zorlu Hale Gelecektir Ki Buda Sizi Baya Bir Zorlayacaktır. Bu Bölümler Tabi Bitirdiğinizde Kazandığınız Paralar La Arabanızı geliştirip modifiyeli Yapa Bilirsiniz...
- Mario Bir Farklı Versiyonu Olan Super Bino Go Zorlu Seviyeler Ve Farklı Özellikler Ne Sizleri Başka Bir Mario Boyutuna Taşıyor. Bunlar Ateş Etme, Büyünü Mantar Alma Gibi Bir Çok Şeyi Oyunda Kazandığınız Paralarla Alabilirsiniz. Tek Sorun Şu ki Tek Canı Olmasıdır. Yani Yandığınızda Oyun Biter Bölüme Yeniden Başlarsınız.
Oyun İsimlerine Play STORE Linklerini Bıraktım Oyunun ismine tıkladığınızda direk sizi play storede oyuna yönlendirecektir...
Çooook teşekkür ediyorum zahmet ettiniz 🌼🤗
Rica ederim Umarım beğenirsiniz..
Cevap
7Cevap
Simcity gayet güzel biröoyun. İnternetim kötü olduğu için bıraktım oynamayı sadece. Şehrini istediğin gibi tasarlayabiliyorsun muazzam ötesi
Lonewolf oyununu önerebilirim
Derya was the impostor!
Anlamadm?
Bende merak ettim yazın
Mobile legends oynuyorum
Veririm yılan oyunu
Avakan Life.
Avakin*
Oynuyomusunkı
Oynuyordum bıraktım.
Hm anladım bende de var gırmıyorum su aralar
@ÇikokataYiyenPanda Girecek olursan arkadaş olarak eklerim istersen, duruyorsa tabii karakterim :D
Bı gir bak ekleselım
@ÇikokataYiyenPanda Tamamdır.
karı soymaca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?