İnternetsizken de oyun dünyasının içinde kalmayı isteriz. Bunun için de en iyi internetsiz oyunlar sorgulanıyor.
Peki sevdiğiniz, önerdiğiniz internetsiz oyunlar hangileri?

İnternetsizken de oyun dünyasının içinde kalmayı isteriz. Bunun için de en iyi internetsiz oyunlar sorgulanıyor.
Peki sevdiğiniz, önerdiğiniz internetsiz oyunlar hangileri?

Selam. Oyun oynamayı çok seven biri olarak birkaç oyun önerebilirim. :) İnternet kesintisi yaşayınca oynayabileceğiniz oyunları söyleyeyim.

Öncelikle taktik ve strateji oyunu ile başlayalım. İnternetsiz en iyi oyunlardan birisi. İkinci Dünya Savaşı atmosferini hissedeceksiniz.

Sürükleyici grafikleri ve basit kontrol sistemiyle oynanabilecek oyunlardan. Kayak yaparken mükemmel manzaralar göreceksiniz. :) Hızı da seviyorsanız değmeyin keyfinize..

Dövüş oyunları sevenler için de bu önerim var. Karanlık ve gizemli bir dünyada olacaksınız, dövüşeceksiniz. Farklı dövüş stilleri ve özelleştirilebilir karakterler mevcut.

Hikaye oyunu sevenleri de unutmadım. :) Sürükleyici bir hikayesi var. Gizemli ormanlarda olacaksınız ve mantığınız işleyecek.

Etkileyici mimari ve optik illüzyonlarla dolu bir oyun oynayacaksınız. Hatta bulmaca oyunu diyebiliriz. Hayranlık uyandıran bir tasarımı var. Baya seveceksiniz. :)

Salgın filmlerini düşünün. Bu oyunda da tüm dünyayı saran bir salgını yöneteceksiniz. Kulağa korkutucu gelebilir ama çok bağlanacağınız bir oyun olacak.

Hız ve yarış oyunlarını sevenler için de bu önerim var. Gerçekçi grafikleri var, bol bol araç seçme şansınız olacak. Yarış pistleri de gayet iyi.

Zombi oyunlarını sevenleri de unutmadım ve son önerimi buna ayırdım. Zombi istilasını göreceğiniz bir oyun.. Hayatta kalmaya çalışacaksınız. :)
Şimdiye kadar oynadığım en iyi internetsiz oyunlar bunlardı. Siz de zevk alacaksınız. Buna inanarak hepsini önerdim. :)
En iyi internet olmadan oynanabilecek oyunlar
Ben Hades'i öneriyorum. Kesinlikle oynanmalı. Çoğu kişinin oynamadığı tarzda bir oyun. Aynı oyunlardan bıkmışlar için yapılmış türden. Oyunu bitirmek biraz zor olabilir ama ilginizi çekecektir. Baya keyifli vakit geçirirsiniz.
Merhaba,
İnternetsiz en iyi oyunlar genelde Gta serisinde bulunur.
Gta harici Mafia, Max Payne ve Call Of Duty gibi oyunlar örnek olarak verilebilir.

Cevap
4Cevap
Merhaba,
Offline oynanabilecek en güzel oyunlardan bir tanesi tabi ki de GTA 5 olacaktır. GTA 5 online kadar zevk verir mi bilinmez ama internetin olmadığı zamanlarda görevleri yapmak ayrı bir zevk verebilir. Bunun dışında yine Sniper Ghost ya da CoD serilerinden bazı bölümler olabilir. İnternetin olmadığı zamanlarda ağırlıklı olarak hikayeye göre ilerleyebileceğimiz oyunlar oynamak çok daha zevkli olacaktır.
GOS ( game of sultans ) oyunu çok güzel ama internetli çok zevkli bi oyun 👍
Meyve parçalama mammsmsmsjsbsvnskd
Açıp oynarız😂
simcity 4
Minecraft, the sims 3, mount and blade
Hades dene.
Subway surfers 🏄♂️
Tavla
Dokuz taş
Tugla kirmaca🙄😂
Jamaika
aa çok zevkli