Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Ubisoft'un en sevilen serilerinin başında gelen Far Cry serisinin en sevilen oyunu olan Far Cry 3 ücretsiz oldu."Serinin en iyi oyunu" denilen yapımın ücretsiz olması oyuncularda büyük sevince neden oldu. Peki sizce en iyi Far Cry oyunu hangisidir?#Mario #Mario45 #GamerMario #Game
9 Eylül 2021 19.05 Perşembe
Far Cry 1
Far Cry 2
Far Cry 3
Far Cry 4
Far Cry 5
Far Cry 6
Far Cry: New Dawn
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Far Cry 3, Ubisoft'ta ücretsiz oldu! Sizin en sevdiğiniz Far Cry oyunu hangisidir?
Merhaba, bu seri hep en iyi olmuştur. 2. Deki mücadele gerçekten orada hissi uyandırıyordu. Uzun zamandır oynamamıştım. Ücretsiz indirip kütüphaneye atalım.
3-4-5 oynadım kesinlikle 3 diyorum açık ara. Başladığın andan itibaren hikayesiyle kendine bağlıyor zaten. Grafikleri ultra ayarlarda zamanına göre çok iyi. Atmosferi coğrafyası hayvanlar muhteşem. Vaas FC serisi haricinde de oyun dünyasının en sağlam karakterlerinden biri. Mitra da etkileyici ama sonda yaptığı yanlış unutulmaz 😀 Benim hayatımda kendimi kaptırdığım, içine girebildiğim tek oyundu.
Serinin en efsane oyunu 3 tür. Öyle ki Vaas karakterini oynaması için 1 hafta Michael Mando'ya yalvarmış koskoca Ubisoft. Efsane bir performans çok uçuk bir karakter. Bence başkası düşünülemezdi Vaas karakteri için.