Açık dünya oyunları candır. ❤️
Araba yarışı oyunlarını sever misiniz?
Açık dünya oyunları candır. ❤️

Araba yarışı oyunları kadar boş vakit harcatan ve 2 oynayıştan sonra kavratan başka türde bir oyun türü yoktur. Özellikle favori olarak hileli indirir oynarım. Asphalt serisi mobilde Need for Speed oyununu ise ps4'de oynamıştım. Favorim NfS tabiki ambiyans daha cazibeli geldi.
Ben araba yarışı oyunlarında grafiğe daha çok önem veriyorum. Kriterlerim böyle damn..
Bir yerden sonra sıkabilir. Çünkü hep aynı yollar aynı araba falan. Ama zaman geçirmek için güzel olabilir, boş zamanlarda bir iki el oynamak eğlenceli olur.
Cevap
45Cevap
Merhaba,
Aslında araba yarış modlarını pek sevdiğim söylenemez lakin içerisinde görev barındıran birkaç araba yarışı oyununu seviyorum. Mesela Need for Speed: Most Wanted en sevdiğim yarış oyunlarından bir tanesiydi. Oyun içerisinde bulunan kara liste ve oyun içerisinde geçen diyaloglar baya hoşuma gitmişti. Bu tarz görevler ve hikayelerle bağlanan araba yarışı oyunlarını her zaman oynarım.
Yarış oyunlarını seviyorum evet. Çıkan oyunların aynı tadı vermesi sorunu bu oyunlara da bulaştığı için hevesim kaçtı ama Forza5 ile tekrar gelebilir bilmiyorum. Umarım istediğim gibi bir oyun olur.
en sevdiğim araba yarışı need for speed in 2005 yılındaki blacklist oyunu
need for speed bu oyundan sonra araba hakimiyetine bağlı sorunlar çıkardı
arabalara gereksiz kayma efektleri yine gereksiz çarpma efektleri koydular
bu sayede arabanın kontrolü oyuncu için çok zor oluyor
grafik olarak bir sorun yok ama dediğim gibi kontrol çok zor
Evet severim, Asphalt 8 en çok keyif aldığım çok oyunculu yarış oyunu. Görseldeki şey ise bir yarışçı ile çekindiğimiz hatıra selfisi 😂
Oooo 😄😄😄

Ya sen ne diyorsun Gandalf 😎
Oooooo 😄
Aynen
Bu arada arabalar aynı renk 🤣🤣
Bir aralar sadece Mia'yı görmek için NFS Most Wanted oynamış ve Blacklist'i tamamen temizlemiştim 😂
Vay be 😄
Bugün sevmediklerini söyleme günü 😂😂 bende pek sevmem araba yarısını
Harbiden yav 😃 İyi tespit
Yav şöyle sorular gördükçe Need for Speed: Most Wanted İndiresim geliyor hüüüg
Neden hüüg 😄
Vay be...
Need For Speed serisi sarıyordu. Sonraki oyunlar biraz oynayınca standarta biniyor. Yarış, kazan, araç al, yarış, kazan, yeni araç al, yine yarış yine kazan sıkıntılı.
Hiç sevmem sırf başka oyun olmadığı için araba oyunları oynuyordum bir zamanlar aklıma geldi şimdi 😃
Merhaba 🖐 evet severim hem de çok bilgisayarım da 2005 den kalma eski need for speed oyunu var halen oynarım.
Bende öyleydim önce gamer pc dizdim sonra direksiyon VS aldım bir zevk vermeye başladı varya arabalara karşı ilgim yoktu sadece oyundu, 6 ay önce araba aldım ilk aldığım anki den daha fırlama oldu araç 😂 arabayı olursan yandın
Araba yarış candır ya ayrı bi sevdam var ufaktan. Gta 5 de boş boş araba sürdüğümde çoktur 😀
Önerim forza horizon 4 ve telefon için asphalt 8. Zamanında nfs world vardı da kapatıldı...
Küçükken seviyordum Need For Speed oynamayan yoktur heralde ama şu an asla sevmiyorum djwjxnwkxje
Severim, Ferrari alacak durumum yok sonuçta. Forza Horizon 4 güzeldir tavsiye ederim.
Eskiden saatlerce oynardım. Ayrı bir çekiciliği var
Öyle arada sırada oynadığım oldu eskiden. Arabaları severim ama sıkıcı geliyor oyunları.
Ayy bayılırım eskiden bir oyun vardı adını unuttum çok güzeldi ama silindi
Küçükken internet kafede söve söve bağıra bağıra Flatout oynardım agab
Oo çok severim. Affetmem. Güzel oynarım hele blur. Vallahi rakip tanımam ha güzel oynarım.
Nfs Underground oynamıştım en son, yıllar önce.
Farklı harita ve görevler oluyorsa severim.
Zamanında need for speed çok oynardım büyük bir keyifle ama eskisi kadar keyifli gelmiyor artık.
elbette bu android telefonlar ilk note 1 telefonum vardi 214 beri asphalt 8 oyununu çok oynuyordum en popüler araba oyunlar arasındaydı game loft üstlendiği bir marka
Hemde nasıl 🔥 zaten yarıştan başka pek sevdiğim oyun tarzı yok ki bu yüzden 20k vererek profesyonel bir direksiyon seti dizdim 😊
Sırf onun için g29 aldım
En son nfs oynuyordum ama sıkıcıydı pek sevmem.
Özellikle NFS serisi bit efsanedir.
Severim; ama oyunlarım 2009'dan eski.
Severim. Pc'de de need for speed heat oynuyorum.
Nfsyle başladım, nfsyle bıraktım.
Severim ama yeniliyorum tekken de yeniyorum 😂
Çocukluğumdan beri oynarım hala da oynuyorum
Hiç sevmem aram bile olmaz
Severim orada hız yapmaya bayılırım.
Ben severim. Çok değil ama
Hayır. Daha çok aksıyon ve battle royal
En son çocukken oynuyordum
Severim ama pek değil.
Resimdeki oyun neydi
Bilmiyorum jsjsj 😂
Elbette. Asfalt 8 vs