Farklı kulaklıklar da da denedim fakat aynı oyun oynarken ben mic açınca sıkıntı yok ama başka biri mic açtığı an kulaklık devre dışı kalıyor yardımmm.
Oyun=Mlbb
Oyun=Mlbb
Oyun oynarken bir tek bahsettiğin Mobile Legends Bang Bang bu sorunu yapıyorsa bu oyun ayarlarından kaynaklı olabilir. Oyun içi sesli sohbet sıkıntısı yaşamamak için Discord önerilir. Sesli sohbet eşliğinde arkadaşlarınla ya da farklı insanlarla oyuna girebilirsin. Bir yandan oynar bir yandan sohbet edebilirsin. Eğer tanıdığın Discord sunucusu yoksa biz KS Gamerlar Discord sunucumuza da gelebilirsin. Mobile Legends oyun odamız bulunmakta, ayrıca Mobile Legends oyuncuları da bulunuyor. Ben de dahil🙂
Sunucumuz: https://discord.gg/ksgamerlar
Merhaba,
Sorununuzun birden farklı sebebi olmakla birlikte bu sorunun sebebinin donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Yani kulaklığınız ve telefonunuzda herhangi bir sorun yok gibi geliyor bana. YouTube üzerinde pubg ses ayarları yapabileceğiniz yüzlerce örnek video bulunuyor. Öncelikle o videodan doğru ses ayarlarını yapınız, sorununuz hâlâ devam ediyorsa, eğer mümkünse farklı bir cihaz ve kulaklıkla deneyin. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu çözdükten sonra daha sağlıklı çözüm yolları arayabilirsiniz.
Cevap
3Cevap
2 girişi mi var kulaklığın
Hayır
Yeni yapmaya başladı böyle ayarlara baktım orda da sıkıntı yok
Beynim yandi
Kulaklık USB mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar