Gamer Hile yapmadan bitirdiğiniz GTA oyunu var mı? 😃 Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, GTA serisinde hile yapmadan bitirdiğiniz oyunu var mı? Benim kesinlikle GTA 4 hile yapmadan bitirileceğine inanmıyorum 😃 Hile yapmadan bitirdiğiniz GTA oyunu var mı? 😃 Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cnrche Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Herhangi bir hile kodu yazmadan GTA oynayan bir kişi bulabileceğimizi sanmıyorum :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bitirdim. GTA 5, GTA vice city, GTA 3 ve sandres. Ama GTA 4 imkansız 😃 Yorumla
Krellion Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 +1 yıl ben yazıyorum valla hile falan arada ya.. bazı bölümleri geçmek aşırı zor oluyor ya da arabalardan memnun olmayıp araba hilesi yazıyorum :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Herhangi bir hile kodu yazmadan GTA oynayan bir kişi bulabileceğimizi sanmıyorum :D
Bitirdim. GTA 5, GTA vice city, GTA 3 ve sandres. Ama GTA 4 imkansız 😃
ben yazıyorum valla hile falan arada ya.. bazı bölümleri geçmek aşırı zor oluyor ya da arabalardan memnun olmayıp araba hilesi yazıyorum :D
Ya biterde çok zaman alıyor
GTA V