😄
Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha iyi oyun oynuyor?
😄

Oyunlara hiç merakım olmadı. Oynamama. Ama açık ki, üretmekten paylaşmaktan uzak ya da uzaklaşan insanlar şu ya da bu oyunlara daha ilgili ve başarılılar... sosyal olarakda kadınlar ev iş yaşam vb konularda daha fazla sorumluluk ve yük sahibiler ki erkekler daha başarılıdır...
Cinsiyetle alakalı değil ama kastettigin şey eğer genellemeyse erkekler ilgi odağı ve boş kalabilme açısından gelistigi icin daha iyi oynuyor kızların genelinden. O da kızlar genelde oyuna erkekler var diye girdiği için qskwmdkkd sevmiyorum bu tipleri ya bide erkekler hemen kız buldu diye yazıyor falan ya yokluk var sanki süzme mal ikisi de :D
Selam🎈
Bu soru bence kişiden kişiye değişir. Oldukça iyi oyun oynayan gamer kadınlarda gördü bu gözler. TR geneline bakıcak olursak tabi bu sorunun cevabı erkekler olur.
Kadınlarda oynar fakat erkekler gibi her oyunu oynamaz bir süre sonra oyunda sarmaya biliyor.
Tabiki çoğu erkekten daha iyi oynayan kızlar vardır ama oyun daha çok erkeklerin alanı o yüzden genel olarak erkeklerin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum
Cevap
39Cevap
Cinsiyetçiliğe karşı biriyimdir ama genelde erkekler bizim jenerasyonda kızlar genelde sadece sims oynardı şimdiki jenerasyon biraz daha gamer olarak geliyor bundan 20 yıl sonra sanırım böyle bir cevap veremeyiz :)))

ben iyiyim efsaneler arenasindayim
Lol oynuyodum kız gelicek diye fobi oluşmuştu. Çok kötü oynuyorlar sürekli iki kişilik oynamam gerekiyo
Bence kadınlar daha ısrarlı bırakmıyorlar, o yüzden kadınlar daha iui oyun oynuyor. Kadınlar daha sadık Gamer, biz çabuk bırakıyoruz. 😎
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum ama erkekler çok daha iyi oynar
Erkekler çünkü çok oynuyor. Bir de pratik ve iş bitirmeli somut işlerde erkekler daha iyi. Teknik mimarlık vs gibi.
Açıkçası ne oyunu olduğuna bağlı Pes falansa anlamam ben o işten.
Last uf us ya da Friday 13th gibi online oynanan oyunlarda mütevazi olamayacağım. Onlardan anlarım iyi oynarım.
Cinsiyet ayırmaksızın oyunu daha çok oynamış, daha çok tecrübe edinmiş olan iyi oynar.
Tartışılacak bir durum yok. Yeteneği olan daha iyisini yapar. Kadını erkeği olmaz bu işin.
Sorunun cevabını bilemiyorum ama annem eskiden güzel Need for Speed oynardı Play Station'da.
Bazı erkeklerden çok daha iyi gamer kızlar olsa da bu konuda çoğunlukla erkeklerin iyi olduğu aşikar
Cevap çok basit değil mi, kavga çıkmasına bile gerek yok...
biz erkekler gibi 20 saat oyun oynamayız o yüzden erkekler
Benim o işlerden anlamadım kesin siz aranızda hesaplaşın😅
Her ikisi de iyi oynar yeter ki insanın merakı olsun
Tabikide erkekler. Kadınların oyun oynayacak vakti mi var
Yani daha fazla işin içinde olduğumuz için erkekler diyorum ama çok iyi oyun oynayan kadınlar da var tabi
Kadın veya erkek olmadı farkedermi? Kim daha iyi oynarsa o kazanır.
Papçi dersen kadınlar konuşmalarını duyyorum ne kadar piskopatlar bu oyun sayesinde anlıyoruz.
Kadınlar daha iyi oynar.
Maalesef ki erkekler:(
Kadınlar tabii ki sdsdgjsg :D
Mukayese edecek fırsatım olmadı
Erkekler bu konuda daha iyi
Hangisi idmanlıysa o daha iyi oynar
Bu sorunun cevabı da erkekler.
Dürüst konuşmak gerekirse direk Erkekler diyorum
Çevreme göre konuşucam o yüzden erkekler diyorum.
Tecrübe ve kişiden kişiye değişir
Cinsiyet sınıflandırması yapmak yanlış
Bak bu konuda baya iyim
Bu konuyu tartışmaya gerek yok. Erkekler.
Kucakta oynamayı tercih ederim bırakın da erkekler iyi oynasın ben yaramazlık isterim
Ne alaka yaa
bayagı kadın gamer de var.
Tamamen bilek meselesi :d
Erkekler de bi oyun hastalg var anlamadm
Genel olarak erkekler
Genel olarak erkekler daha iyi oynuyor
Kesinlikle bu konuda erkekler daha iyidir
Genelde erkekler daha yatkın oluyor
Erkekler bu konuda daha ustalaşmış
Bu cinsiyet meselesi değil ki yetenek meselesi 😉
Eski sevgilim çok iyi oyuncuydu 😃
Cinsiyet yapmak yanlış bana göre