Oyunlar oynanmak içindir. Ama bazı arkadaşlar hâttâ belli bir grup zıvanadan çıktığı için ilerleyiş pek de iç açıcı olmuyor. Kanser kitleden kastım argo söylemler savuranlar, troll yapanlar, oyunu ve takım arkadaşlarını geriletecek hareketlerde bulunanlardır. Peki bu tarz kitleler en çok hangi oyunda var? #benkendall
League of Legends kitlesinden daha kanser bir kitle vardı zamanında Dota2 deki oyuncu kitlesi. Oyun içerisindeki mikrofon kullanımı da mevcut olduğu için Ruslar ve diğer ırklar birbirini yiyordu. Küfürler, troller her şey hat safhadaydı. Sonra kanser olarak nitelendirdiğim Minecraft kitlesi doğdu sonrasında lol kitlesi hepsini alaşağı etti.
mmorpg oyuncuları var. bazıları cahil ekonomi çok iyi yeğenim diyen dayılar gibi davranıyorlar o tarz bi at gözlükleri var. aşırı egolular ya. bende mmorpg oynuyorum ama öyle değilim mmorpg oynamak sanat gibidir ve zevklidir bdo falan ama egolu olmaya gerek yok. dota var yine aynı şekil oyun zor diye diğer moba oyuncularına laf atarlar. lol ve riotun köpeği olan insanlar var bunlarda sanki adam herşeyi 4 4 lük yapıyor gibi savunuyorlar riota laf atınca mağaradan uyanan goblin gibi iğrenç insanlar. supercell fanları KÜÇÜK insanlar var onlarda riotçular gibi savunuyorlar, supercell yeni bi oyun çıkınca önceki oyun unutulup yeni oyuna geçiliyor. clash royale vardı brawl stars çıkınca hepsi onu oynamaya başladı
Mobile Legends seçesim geldi de neysss. League Of Legends bence dünya üzerinde gelmiş en büyük toxic kitleyi barındırıyordur. Ücretsiz oyunların kaderi bu ama bu oyunda biraz fazla var. İki oyundan birinde bu kişilerle karşılaşmak hiç normal değil abiciğimm.
Mobile Legends, oyuncu kitlesine rastlamadım ama oyunda donmalar olduğu için hep geride kaldım 4 kişi oynuyorlardı. Ben ufak canavarları keser, rakip yaklaşınca ışıklanırdım. Sorun oyunda ama, yoksa benim oyunumda bir problem yok.
Minecraft. En son oynadığım multiplayer oyun 4-5 sene oldu oynayalı çok kanser bir kitlesi vardı. 10 yaşındaki veletler birbirine velet diyordu. Ha bir de şerefsiz gıcık oldum mu oyunu salıyor bana sarıyordu.
Valorantın çok kötü ortamı Yabancısından küçücük eniklerine kadar berbat insanlar var maalesef. Oyun boyunca ana avrat birbirimize sövdüğümüz oyuncular bilirim.
Eskisi kadar popüleritesi olmasada habbo derim. Oyun 2020 yılı itibariyle beta sürümüne geçmeleriyle birlikte eski oyuncuların oyunu bırakmasından sonra geriye bir kanser kitle bırakmıştır.