Sizce en iyi mobil oyunlar hangileri? Telefonda oynayabileceğim en iyi mobil oyunları yazar mısınız?

Bir çok insan pc oyunları kadar mobile oyunları da tercih ediyor. Peki sizin deneyimlediğiniz ve hoşunuza giden mobile oyunlar neler?
Sizce en iyi mobil oyunlar hangileri? Telefonda oynayabileceğim en iyi mobil oyunları yazar mısınız?

Bir çok insan pc oyunları kadar mobile oyunları da tercih ediyor. Peki sizin deneyimlediğiniz ve hoşunuza giden mobile oyunlar neler?
Telefonda zaman geçirmek ve kafa dağıtmak adına hepimizin tercih ettiği farklı oyunlar olabiliyor. Benimde severek ve keyif alarak oynadığım oyunlardan senin için kaliteli birkaç tavsiyede bulunabilirim. Umarım işine yarar.

Mafia City, suç dünyasında bir şehir inşa etme ve yönetme konseptine dayanan bir strateji oyunudur. Oyuncular, suç organizasyonlarını büyüterek ve rakipleriyle mücadele ederek şehirlerini güçlendirmeye çalışırlar.

Wild Rift: League of Legends'ın mobil versiyonu olan Wild Rift, MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) türünün bir örneğidir. Oyuncular, farklı şampiyonlarla takım savaşlarına katılır ve rakip takımı yenmeye çalışırlar.

The Silent Age, gizemli bir macerayı takip eden bir bulmaca oyunudur. Oyuncular, zaman yolculuğu yaparak olayları çözmeye çalışırlar.

Forge of Empires, bir şehir kurma ve yönetme oyunudur. Oyuncular, tarihi dönemler boyunca şehirlerini geliştirir ve diğer oyuncularla rekabet ederler.

Sim Companies, iş dünyasında bir şirketin başkanı gibi davranmanıza izin veren bir iş simülasyon oyunudur. Şirketinizi büyütürken stratejik kararlar almanız gerekecek.

Clash Royale, gerçek zamanlı strateji ve kart oyunlarını birleştiren bir mobil oyun. Oyuncular, kartları kullanarak rakip oyunculara karşı savaşır ve kulelerini korumaya çalışırlar.

Night Book, etkileşimli bir korku hikayesi sunan bir mobil oyun. Oyuncular, hikayenin gelişimini etkileyen seçimler yaparlar.
Diablo serisinin mobil versiyonu olan Diablo Immortal, aksiyon ve macera dolu bir RPG (Rol Yapma Oyunu) deneyimi sunar. Oyuncular, canavarlarla savaşırken güçlü eşyalar toplarlar.

Shadow Legends: Raid: Shadow Legends, gelişmiş grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur. Oyuncular, farklı karakterleri toplayarak ve geliştirerek epik savaşlara katılırlar.

Among Us, oyuncuların bir uzay gemisindeki görevlerini tamamlarken bir haini bulmaya çalıştığı popüler bir çok oyunculu oyun. İşbirliği ve dedüksiyon becerileri gerektirir.
Selamlar, bilgisayar oyunu oynamayı çok severim ama mobil oyunları daha çok severim. Mobil oyun dünyası hızla gelişiyor ve her gün yeni oyunlar piyasaya sürülüyor. Ben de sıkı bir mobil oyun takipçisi olarak telefonda oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar hangileri araştırdım ve sizler için derledim.

Apex Legends Mobile, konsol ve PC'deki deneyimini mobile getirerek güzel bir oyun ortaya çıkardı. Zengin grafikler, takım tabanlı oyun modları ve stratejik oynanışıyla Apex Legends, mobilde de kendine sağlam bir yer ediniyor. Mobil oyunlar arasında benim favorim.

İkinci oyun ise Genshin Impact, muazzam bir açık dünya deneyimi sunan ücretsiz bir rol yapma oyunu. Harika grafikler, sürükleyici hikaye ve zengin karakter seçenekleriyle Genshin Impact, mobil oyunlar arasında popüler bir konumda yer alıyor.

Futbolseverler için iyi bir oyun olan Football Manager 2023 Mobile, takımınızı yönetme, oyuncu transferleri yapma ve lig şampiyonluğunu kazanma gibi birçok özelliğiyle fark yaratıyor. Gerçekçi futbol yönetimi deneyimi arayanlar için ideal bir oyun.

Clash of Clans, yıllardır mobilde yer alan vazgeçilmez strateji oyunlarından biridir. Klanınızı inşa edin, stratejik savaşlara katılın, düşmanlarınızı yenin ve zaferi elde edin. Sürekli güncellemelerle oyunculara yeni içerikler sunuyor ve bunu da başarılı bir şekilde yapıyor diyebilirim.

Hill Climb Racing, bağımlılık yapan bir yarış oyunu. Farklı araçları kullanarak zorlu tepelere tırmanabilir, yakıt ve fizik yönetimini dikkate alarak uzun mesafelere giderek yarışabilirsin. Basit kontrolleri ve eğlenceli oynanışıyla her yaştan oyuncuya hitap eden bir oyun.
Merhaba,
Mobile oyun pek seven biri değilim lakin oynamak zorunda olsam Wild Rift oynardım sonuçta kısmen bilgisayardaki League Of Legends'in aynısı diyebileceğimiz bir oyun. Daha önce pek mobile oyun oynamadım ama oynamak istersen Wild Rift tavsiye ediyorum, izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla gayet başarılı bir MOBA oyunu olmuş.
Aslında mecburi olarak mobil takılıyorum diyebilirim. Mobilde oynayabileceğin en güzel oyunların başında Wild Rift gelebilir. MOBA tarzı oyunlara hazır değilsen Mobile Legends Bang Bang indirip oradan Wild Rift için hazırlık yapabilirsin.
Cevap
21Cevap

Telefonda sadece ufak tefek oyunlari oynarim film dizi falan izlerken onun dişinda online oyunlari sadece pc de
Bir ara Pubg Mobile'a bağımlı olduğumu hatırlıyorum. Çok zevkli bir oyun ama bağımlılık yapıyor.
Bende Apple Arcade üyeliği olduğu için oradaki oyunları tercih ediyorum. Onun dışında oynadığım oyun ise Walking Dead Survivors sadece.
Pokemon go oynuyorum 😋 Eylül yeni oyunu gelecek onu da oynamayı düşünüyorum
Genshin impact, LolWildRift, Legends of Runterra. Bu üçü bence güzel.
Online olarak Arcane legends oynuyorum. Sevimli bir oyun.
Arkadaşınla oynadıktan sonra flappy birds bile sarar
Mobile lagends bang bang
PUBG olmasaydı, ceptelefonuma bir oyun yüklemezdim
dün 101 okey kardeşim
Oynadigim oyun fotoda var zaten
Bullet echo. Bu aralar buna taktım.
TWD var da onu nasıl indirebiliriz bilmiyorum
rise of kingdom oynuyorum memnunum
Mobile legends bang bang
mobile legends ve brawl stars
clash of clans
Pubg